Ako sa tak ochladilo napadlo ma, že by nemuselo byť celkom neužitočné doplniť nejaké to oblečenie na chladnú jeseň - poťažme zimu. Celkom sa mi páči napr. toto: http://www.sportove-oblecenie.sk/akcna-suprava-kalas-zima.html
Čo nosíte do chladu (a vlhka) vy? Máte nejaké tipy na skladbu vrstiev?
tiez by som rad pocul rady skusenejsich - hlavne pomer kvalita/cena. hladam uz asi tyzden ale kazdy predava len to najsamlepsie co na trhu existuje a ja mam z toho poriadny gulas a na seba nic.
nohavice nosím tieto Nyna Storm 4 http://nyna.sk/index.php?pg=14
zatiaľ ani v -10° a 20cm snehu som nemal problém s chladom bundu mám taktiež od Nyny Hurican 1,tú nosím celoročne keď je zima,mega dážď/blato...
jediná nevýhoda tej bundy je,že nie je nejako membránová,zvnútra má taký "igelit" čo najprv dosť chladi a keď sa spotíte,tiež nieje bohviečo...ale keďže ju nosím len v uvedených podmienkach,nevadí mi to...
furt ma trapai tie gate mam nejkae FOX co pouzivam na 4kolku ale neviem si predstavit byt v nich par hodin spoteny myslim ze to oblecenie ma nejako fungovat v ramci tych vrstiev ale presne ako teda neviem. Moze to niekto polopate vysvetlit ako je to s tym funkcnym pradlom , winstoperom co ja viem este s cim
vraj na zachytenie potu, .....ze cez tri vrstvy ten pot i tak neprejde. XMne sa to zda blbost.
Tak porad katko
Vsak pot ten rolak zachyti, ale potom aj pekne chladi. Pozri sa na stranku Craft a precitaj si nieco o vrsveni oblecenia http://www.craft.sk/index.php?section=index&subsection=znacky_craft. Nie su to len reklamne zvasty. Funguje to, mam to vyskusane v lete na jesen v zime aj na jar. Craft je draha znacka, ale hold za kvalitu sa plati.
Už som vyskúšal všeličo (Moira, Merino, CoolMax, ...) a zatiaľ som skončil pri Crafte. Už tretí rok, jar, leto jeseň zima. Beh, bike, lyže, hory. Max.spokojnosť. Craft kupujem práve od Vavrysu takže je možné že od nich už čo to odkukali.
Na bika mám na jeseň zateplené gate Casteli, vpredu s windstoperom, bez vložky. V zime dávam pod to ešte Craft-Warm spodky (používam aj na lyže). Hore mám mám od Craftu Zero, príp. Zero extrem a cyklobundu (Nalini) s windstoperom. Ak je fakt zima, tak Craft Warm + softshel ako 2.vrstva a cyklobunda. No a ešte ča***** pod prilbu a ide sa
co su polonavleky?
inac podla mna uz pri okolo 10 treba dlhe navleky na nohy alebo dlhe cyklogate a lahsie navleky na tretry...
len zase treba samozrejme rozlisovat, ci sa bavime o mtb alebo ceste
ja pisem o ceste
Tak nakoniec som išiel do Gore: bunda Phantom + nohavice Countdown, pod to X - Bionic. Bolo to "trosken" drahe ale vraj nebudem lutovat. Nakupene v Sportservise. Este mi chyba nieco pod helmu.
suhlasim s funkatronom. Ja som zimomrivejsi a´dnes som musel vyjazd na ceste zabalit koli zime. Mal som sice na sebe dlhu moiru a letny dres ale len 3/4 navleky a kedze nemam navleky na tretry tak mi skoro umrzli nohy. Viem mi niekto poradit nejake oblecenie na take a chladnejsie pocasie? (jazdim len cestu)
no ako som pisal...dlhe navleky (ja mam craft za 15€ a max spokojnost)
plus na nohy lahsie navleky (mam noname za 5€)
na vrch nosim 2x funckny natelnik (vavrys alebo craft), na tom bud softshell Zajo (ak prsi) alebo windstopper Sportful a pod to navleky na ruky
na hlave pod prilbou Bufferka
a vaja mi chrania dvoje cyklogate (jedny prefukne ani nevies ako)
no a na rukach dlhe windstopper rukavice
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zatiaľ ani v -10° a 20cm snehu som nemal problém s chladom
bundu mám taktiež od Nyny Hurican 1,tú nosím celoročne keď je zima,mega dážď/blato...
jediná nevýhoda tej bundy je,že nie je nejako membránová,zvnútra má taký "igelit" čo najprv dosť chladi a keď sa spotíte,tiež nieje bohviečo...ale keďže ju nosím len v uvedených podmienkach,nevadí mi to...
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=endura
hlavne jesen a zima. Radili mi takto:
jesen: termo pradlo + letne dlhe nohavice/telo termopradlo + letny dres (ak prsi tak bundu wind+waterstopper)
zima: termo pradlo + zimne nohavice. Na telo bavlneny rolak a na vrch ako tretiu vrstvu softshell bundu.
tak prosim radte.
Tak porad katko
myslite, ze tato bunda sa da nazvat nepremokavou? http://www.sportacko.sk/produkt/odevy-bundy_trekov%C3%A9/3593
Tak porad katko
Vsak pot ten rolak zachyti, ale potom aj pekne chladi. Pozri sa na stranku Craft a precitaj si nieco o vrsveni oblecenia http://www.craft.sk/index.php?section=index&subsection=znacky_craft. Nie su to len reklamne zvasty. Funguje to, mam to vyskusane v lete na jesen v zime aj na jar. Craft je draha znacka, ale hold za kvalitu sa plati.
http://www.vavrys.cz/index.php?section=eshop&prod=vavrys&sub_prod=basic
Na bika mám na jeseň zateplené gate Casteli, vpredu s windstoperom, bez vložky. V zime dávam pod to ešte Craft-Warm spodky (používam aj na lyže). Hore mám mám od Craftu Zero, príp. Zero extrem a cyklobundu (Nalini) s windstoperom. Ak je fakt zima, tak Craft Warm + softshel ako 2.vrstva a cyklobunda. No a ešte ča***** pod prilbu a ide sa
inac podla mna uz pri okolo 10 treba dlhe navleky na nohy alebo dlhe cyklogate a lahsie navleky na tretry...
len zase treba samozrejme rozlisovat, ci sa bavime o mtb alebo ceste
ja pisem o ceste
Dikes rasto
plus na nohy lahsie navleky (mam noname za 5€)
na vrch nosim 2x funckny natelnik (vavrys alebo craft), na tom bud softshell Zajo (ak prsi) alebo windstopper Sportful a pod to navleky na ruky
na hlave pod prilbou Bufferka
a vaja mi chrania dvoje cyklogate (jedny prefukne ani nevies ako)
no a na rukach dlhe windstopper rukavice