ej, zase ma tahas za slovicka
OK.. tak neladili.. heh, ale ruzova chlapom sekne - sa museli za Tebou (nielen) zenske otacat.. hmm, ja som si povedala, ze gaturky len cierne - na tych nevidno, ked sa clovek poti..
Dnes sme si s Ivkou urobili radosť Ale skoro nás porazilo pokiaľ nám to nablokovali v jednom nemenovanom obchode....
Ja iba dodam,ze to maju neskutocne zle premyslene,2 pokladne na velky obchod a malo predavacov,hladaju ich, aj mechanikov...
Kto ma zaujem,moze sa ist opytat...v Bratislave...
Chcel by som pomocnu ruku pri vybere ponoziek a rukavic pre XC/AM,
ziaden downhill ani freeride.
A sice hrubsich cyklistickych ponoziek (nemam rad moc tenke
..nakoniec aj v tretrach cloveka menej otlaca)
Doteraz som si obuval svoje turisticke Treksporty... Bridgedale ma model Mountain Bike...alebo take nieco, bohuzial sa so mnou kvoli objednaniu M-ka nechcu v jednom nemenovanom turistickom obchode v ZA bavit...napriek trzbe, co som im tam dosial spravil... Nevie niekto, kde by sa dali zohnat? Idealny by bol kamenny obchod, alebo slovensky, ci cesky web.
Pripadne dajte nejaky link alebo typ. Tusim, nieco slusne ponuka aj senzor....
...co sa tyka coolmaxovych zalezitosti, dotaraz som nosil tricko od Craftu a to bolo vynikajuce...otazne, ci existuje primerane hruba ponozka, z tohoto materialu....
Na tom linku ich maju v modrom a vyzeraju divne, ja som mal hnedo-ciernu verziu a popis na chrbte ruk bol tiez iny....asi minulorocnu verziu...
Jazdi ich niekto?
A sice hrubsich cyklistickych ponoziek (nemam rad moc tenke...
boze to ti nieje jedno ake mas ponozky? staci nech sa paci farba a nech niesu velmi tenke, nejaky normalny matieral, vbehnem do prveho outdoor obchodu a mam... este aj ponozky zhanat na nete... ach jo
miso kup si v trekladne x-socks a snad budes spokojny...
inak v ktorom shope nechcu zohnat bridgedale? ja ich mam a su super, len skoda ze som do nich uz urobil dieru... ale stale ich na bike nosim. bridgedale su podla mna naj ponozky co mam (mam aj ine modely od nich). bol to trekland, alebo alpha? typnem druhe.
tiež by som volil bridgedale, mám také lighty turistické a úplná spokojnosť, moja drahá napr. iné ako tieto ani nechce hľadaj na nete, objednaj hneď dva páry a máš vystarané, vykašli sa na ZA obchody.
miso kup si v trekladne x-socks a snad budes spokojny...
inak v ktorom shope nechcu zohnat bridgedale? .
nazdar Riso, no ze si to ty tak prezradim, ze prave trekland...mali len S-ka a ked som chcel m-ko, tak pre jeden kus sa to vraj neoplati a uz ani vraj nebudu objednavat....
chcel som si kupit x-shocks aj trekove...vysledok> mam 9 nohu ponozku som kupil do 10,5 a boli male, pridem vymenit, taju mi tu najvacsiu, co tam maju a naramne sa cuduju, ked su aj ich vlasnemu zamestnancovi aj mne male t.j. pata nebol na pate ale pod nou....
boze to ti nieje jedno ake mas ponozky? staci nech sa paci farba a nech niesu velmi tenke, nejaky normalny matieral, vbehnem do prveho outdoor obchodu a mam... este aj ponozky zhanat na nete... ach jo
vsak o tom to asi je, nie velmi tenke a normalny material...vcera som obehal Hudy, Trakland, Northland...a vsade bud ultra-tenke alebo ultra male a obrovska ochota objednat ti vhodnu velkost, inac by som taku vec samozrejme neriesil....tolko viem aj ja.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(fakt neladili, tvoj dres je moc pekny)
OK.. tak neladili.. heh, ale ruzova chlapom sekne - sa museli za Tebou (nielen) zenske otacat.. hmm, ja som si povedala, ze gaturky len cierne - na tych nevidno, ked sa clovek poti..
Ja iba dodam,ze to maju neskutocne zle premyslene,2 pokladne na velky obchod a malo predavacov,hladaju ich, aj mechanikov...
Kto ma zaujem,moze sa ist opytat...v Bratislave...
Nejake oblecenie pouzivam aj ja, ale toto biele, tak toto neviem naco je
Tadeas nikde,ale Ivka hej...
A mozu to asi aj chlopi,na cistenie biku...
Tadeas Ti odkazuje,ze lavy kosicek na lave varla a pravy na prave...
Vidis,to som nevedela...a ja ze ako sa tomu potesil..
A mozu to asi aj chlopi,na cistenie biku...
Tadeas Ti odkazuje,ze lavy kosicek na lave varla a pravy na prave...
Vidis,to som nevedela...a ja ze ako sa tomu potesil..
Uff tak toto je tak zrele na chirurgicky zakrok
Preco
ale pekne su, to musim nechat
ale pekne su, to musim nechat
To bola nahoda,pacilo sa,tak sme kupili
Preplatok z dani...
moj clovek
ziaden downhill ani freeride.
A sice hrubsich cyklistickych ponoziek (nemam rad moc tenke
..nakoniec aj v tretrach cloveka menej otlaca)
Doteraz som si obuval svoje turisticke Treksporty...
Bridgedale ma model Mountain Bike...alebo take nieco, bohuzial sa so mnou kvoli objednaniu M-ka nechcu v jednom nemenovanom turistickom obchode v ZA bavit...napriek trzbe, co som im tam dosial spravil...
Nevie niekto, kde by sa dali zohnat? Idealny by bol kamenny obchod, alebo slovensky, ci cesky web.
Pripadne dajte nejaky link alebo typ. Tusim, nieco slusne ponuka aj senzor....
...co sa tyka coolmaxovych zalezitosti, dotaraz som nosil tricko od Craftu a to bolo vynikajuce...otazne, ci existuje primerane hruba ponozka, z tohoto materialu....
Rukavice:
Mal som na ruke a celkom dobre som sa citil v tenkych a super odvetranych
SixSixOne Raji
http://www.slovkolex.sk/index.php?modul ... 1d3abd104c
Na tom linku ich maju v modrom a vyzeraju divne, ja som mal hnedo-ciernu verziu a popis na chrbte ruk bol tiez iny....asi minulorocnu verziu...
Jazdi ich niekto?
inak v ktorom shope nechcu zohnat bridgedale? ja ich mam a su super, len skoda ze som do nich uz urobil dieru... ale stale ich na bike nosim. bridgedale su podla mna naj ponozky co mam (mam aj ine modely od nich). bol to trekland, alebo alpha? typnem druhe.
inak v ktorom shope nechcu zohnat bridgedale? .
nazdar Riso, no ze si to ty tak prezradim, ze prave trekland...mali len S-ka a ked som chcel m-ko, tak pre jeden kus sa to vraj neoplati a uz ani vraj nebudu objednavat....
chcel som si kupit x-shocks aj trekove...vysledok> mam 9 nohu ponozku som kupil do 10,5 a boli male, pridem vymenit, taju mi tu najvacsiu, co tam maju a naramne sa cuduju, ked su aj ich vlasnemu zamestnancovi aj mne male t.j. pata nebol na pate ale pod nou....
vsak o tom to asi je, nie velmi tenke a normalny material...vcera som obehal Hudy, Trakland, Northland...a vsade bud ultra-tenke alebo ultra male a obrovska ochota objednat ti vhodnu velkost, inac by som taku vec samozrejme neriesil....tolko viem aj ja.