Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-21% Endura Translite Baselayer II pánske tričko s krátkym rukávom biele
od 22,99 €
-21%
MOC 38,90 €
Akcia -13% ORTOVOX 230 Competition Short dámske tričko, Bloom
od 61,99 €
-13%
MOC 101 €
-22% Karpos Dinamico Merino 130 dámske termo tričko, midnight/black
64,99 €
-22%
MOC 86,99 €
Výpredaj -33% icebreaker 125 ZoneKnit™ dámske tričko, Tang/Praline
53,99 €
-33%
MOC 89,99 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, modrá/čierna
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
Ano behaval som v minulosti ale myslím že je to o niečom inom. Beháš 10km a ideš dovnutra. na bicykli tak skoro nevojdeš do vnútra a koniec koncom chodíš rychlejšie. Poznam materiali ktore sú proti vetru ale to je spodne pradlo ako prva vrstva od CRAFTU. Ja len na margo toho čínskeho tovaru z internetu čo tu bolo spomenuté.
CANOPUS Moiru poznám ale ako spodne prádlo nie ako poslednú vrstvu. Budem musieť hladať ďalej a to asi od Craftu. Katko myslím si že maju trochu vetralejšie prádlo.
Toto ma dosť pobavilo, to už je potom asi lepšie sedieť doma, keď sa nechceš spotiť
Ano behaval som v minulosti ale myslím že je to o niečom inom. Beháš 10km a ideš dovnutra. na bicykli tak skoro nevojdeš do vnútra a koniec koncom chodíš rychlejšie. Poznam materiali ktore sú proti vetru ale to je spodne pradlo ako prva vrstva od CRAFTU. Ja len na margo toho čínskeho tovaru z internetu čo tu bolo spomenuté.
CANOPUS Moiru poznám ale ako spodne prádlo nie ako poslednú vrstvu. Budem musieť hladať ďalej a to asi od Craftu. Katko myslím si že maju trochu vetralejšie prádlo.
ja som mal tuto nedelu termopradlo odlo warm (este z gigasportu z vypredaja za 50 %) a na vrchu gore countdown windstopper (mal som stastie ze som ju kupil v secondhande za cca 15 eur). termotricko bolo sice trochu vlhke ale nebolo to nic take co by sa nedalo vydrzat, jednoducho odvadzalo pot od tela - necitil som ze by ma to malo nejako obmedzovat... a bunda bola tiez v pohode - nic take ze kropaje potu z vnutornej strany... asi aj ta cena trochu odzrkadluje kvalitu (aj ked samozrejme len do urcitej miery).
ale je pravda aj to ze som nebol v kopcoch
mne osobne robia pri nizsich teplotach najvacsie problemy chodidla. vzdy ako z ladu... ale to bude asi tym, ze mam iba obycajnu obuv bez nejakych specialnych navlekov
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-603E63A6-7AA80D67/lidl_sk/hs.xsl/index_37249.htm
kopce su pre trocha ambicioznejsich
LaS taku cestu ešte nevymysleli jedine na letisku a ta je krátka a potom ešte hradza v Blave ale ta sa tiež zatáča
Daj pokoj, Karpaty su fasa
S akou máte dobré skúsenosti? O prirodzenú pokrývku hlavy som už skoro prišiel a tak keď sa spotím, nerád by som prechladol.
Dík za tipy.
uz par rokov ju spokojne pouzivam aj na bezky, beh