Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
Lezyne CLASSIC DRIVE XL 700+ nabijateľné predné svetlo, 700 lm
51,99 €
MOC 69,99 €
Akcia -10% Ledlenser MH5 nabíjateľná čelovka, 400 lm, čierna/sivá
53,99 €
-10%
MOC 64,99 €
Akcia -9% Ledlenser MH7 nabíjateľná čelovka, 600 lm, čierna/sivá
69,99 €
-9%
MOC 85,99 €
Akcia -10% Ledlenser HF8R Core nabíjateľná čelovka, 1600 lm, čierna
107 €
-10%
MOC 131 €
-25% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
135 €
-25%
MOC 179,95 €
Akcia -13% Black Diamond SPRINTER 500 nabíjateľná čelovka, 500 lm, ultra blue
69,99 €
-13%
MOC 80 €
15-eurové veci sa neopravujú. Jedine, že by si bol elektrohobík, ktorý to berie ako zábavu a opravil by si si to sám. Ale aj tak by si nič neušetril a ešte by si musel kupovať odniekiaľ správne LEDky, možno driver ... Za 15 € Solarstorm bez battery packu a nabíjačky na nete by si hádam mal zohnať.
matko001 Napríklad: http://www.led-expert.cz/ledshop/eshop/19-1-LED-cyklosvitilny/59-2-Nahradni-dily
laco asi sa neplati.idem si kupit dalsi prave do www.svetelnaposta.sk no nie za 25 ale za 60.ale budem mat zakuru normalnu mam to pri dome a v papuciach mozem ist vymenit za novy kedy sa dodrbkal zase.chalan ma tam garaz vsetko tam rozobera nabija vybija a testuje, cize sa na to bude vediet kuknut urcite a ked to nespravi tak to vyreklamujem.ideal keby mi poslali novy,stary by sa opravil a oba som predal nech ma nestoji jeden ss 85€.to uz som si fakt mohol kupit fenixa
ale vazne skus ten odpaleny solarstorm vyreklamovat mejlami - obzvlast ked to mas 2 dni a uz to nesvieti... Na ebay je to uplne bezna vec pri tak lacnom tovare ze obchodnik to ani nepyta nazad..
inak nad nitecore D2 som rozmyslal aj ja, ale potom som objavil ten xtar vp2, ktory nabija az do 2*1A, narozdiel od max 2*0,5A pri tom nitecore
prinajhorsom ta poslu do....
batterypack stavu dava.
PhilJ tu nabku som zvazoval ale zas sypat 2ampere do takeho clanku nieje ziadna vyhoda ver mi.taktiez ta nabka nenabija vobec dobre na 2ampere co som cital.uplne prazdnu 3400 panasonic mi to nabije za 6hodin co je v norme. Nepotrebujem to nabit za hodku a pol a nekvalitne resp.nicim tym urcite tie clanky nerobi im to dobre.aspon som sa tak docital na zah.svetlo forach.kukal som testy aj tej nabijacky
Okrem toho tie nabijacky su inteligentne, s narastajucim napetim znizuju nabijaci prud:
nitecore D4 je len max 4 * 375mA, teda 4 3400mAh clanky nabije za 9 hodin, to mam rychlejsie nabite na 2 krat v tom xtare
Ta celovka bola jedna z prvych veci ktore som z ciny kupil. Hned sa odlomila, tak predlzil kabel a ledka isla na prilbu ....
... ale Ramon1 má pravdu. V každom prípade treba udržiavať paniku.