Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
posledný komentár: 31. 5. 2020 o 11:22
No na to, aby si zistil, či je nejaká odchýlka od normálu musíš mať dostatočne dobre/dlho zachytený ten normal.
Dcera uz niekolko rokov pouziva Garmin zariadenia cyklo pocitac EDGE 530 + hodinky Venu sq. Ucet v Garmin connect je len od 16 rokov a dcera bude mat este len 13 rokov. Detsky ucet je len s detskymi hodinkami, ktore nemaju skoro ziadne metriky.
Momentalne vyuziva "dospelacky" ucet od 16 rokov. Zvazujeme jej kupit vyssi model hodiniek, ktory ma viac metrik mimo ine funkciu HRV a pripravenost k treningu, pretrenovanost atd.
Otazka znie: je podstatny vek pri vypocte uvedenych metrik pre Garmin connect, aledo vypocet prebieka na zaklade vahy, vysky a nameranych udajov?
Riesil niekto podobnu vec?
V Garmine mi dali dost vyhybavu odpoved z ktorej som sa vobec nic nedozvedel ....
Problem s vekom nastal necakane inde, ak má menej ako 15, tak nemôže ísť bez dozoru do fitka.
Hej, trochu ma to prekvapilo, lebo som 2 bez solar-u skoro objednal. Takže ďalej mám dilemu či čakať na lepšiu cenu na FR 255, alebo zobrať používané Fénix 6. Ide mi hlavne o meranie tepu pri plávaní a to už 6 majú a so zvyškom som celkom OK.
Mne osobne dáva zmysel až Instinct 2X.
větší pouzdro - 50 mm
větší plocha solárních panelů - o 50 %
šroubky v lunetě (po vzoru Fénix 6X)
výrazně větší výdrž a efektivita solárního dobíjení vč. zisku (v luxech) solárního dobíjení po vzoru Fénix 7
duální frekvence GPS (novější čipset obecně)
svítilna – červená a bílá, u taktického provedení i zelená
nové aktivity (ty dostaly také nové modely Fénix 7 Pro a Epix Pro)
https://www.helvetia-hodinky.cz/zbozi/garmin-instinct-crossover-black-010-02730-03/?utm_source=zbozi.cz&utm_medium=product&utm_campaign=zbozi.cz&utm_content=&utm_term=Garmin+Instinct+Crossover+Black+010-02730-03