Čaute, kto používa alebo používal ťažnú tyč za bicykel pre dieťa? Začína to u nás byť pomaly aktuálne. Aký typ, prípadne značku odporúčate? Skúsil by som s malým jazdiť okrem asfaltových aj nespevnené cesty, ale nič kruté. Potrebujem info z prvej ruky, prípadne ak niekto potrebuje predať, tak za rozumnú cenu vezmem... A zaujíma ma aj to, či existuje riešenie detská sedačka vzadu plus ťažná tyč s druhým krpcom. Či nie je nejaká tyč, čo sa dá upnúť na os môjho bajku...
double vidíš, lano ma nenapadlo použiť, nabudúce vyskúšam. Len je to ešte krpec (4roky), naučil sa jazdiť v apríli na odrážadle a v júni sa už vedel bajkovať. Tyč mi prišla ako dobré riešenie vďaka stabilite....
my pouzivame trail gator, na 16" to bolo super, stabilita, vysli sme kdekolvek, teraz som to skusal na 20" a uz je to nie velmi pouzitelne, bike nestabilny, vytoceny, a tu je aj moja otazka, ak niekto tuto tyc pouzivate ako riesite tu stabilizacnu tycku pri 20" bicykli? kde mate ten uchyt na tu stabilizacnu tycku, na odpruzenu vidlicu sa to uchytit neda na vonkajsie nohy (je to male), hore na vnutornu da ale nie je to dobre riesenie, pretaca sa to, takze neviem ako, najradsej by som to uz dal prec, ale ako zaloha na dlhsie vylety je to ok
My sme používali ťažnú tyč Domado http://www.domado.cz. Podľa mňa výhoda oproti trail gatoru bola, že nebol zdvihnutý predok bicyklíka. Nevýhoda - súpravu nebolo možné počas výletu rozdeliť na samostatné jednotky
ja som pouzival domado dvojtyc - mam dvojcata... domado ma vyhodu stabilnejsieho uchytenia a normalnej pozicie bajku oproti trailgatoru... IMHO najlepsi je follow-me ak nejdes do tazsieho terenu. dvojtyc som bezne rozoberal pocas vyjazdu aby decka mohli bicyklovat samostatne...
vesal som na tom 12" a 16" na 20" uz by mali byt samostatne urcite, maximalne gumička do kopca..
Teba som s tým niekedy dávno videl na bio farme v Stupave - môže byť, že tu niekde jazdíš ? Tak 3 roky dozadu? S tými dvojičkami to vyzeralo mimoriadne zaujímavo.
my pouzivame trail gator, na 16" to bolo super, stabilita, vysli sme kdekolvek, teraz som to skusal na 20" a uz je to nie velmi pouzitelne, bike nestabilny, vytoceny, a tu je aj moja otazka, ak niekto tuto tyc pouzivate ako riesite tu stabilizacnu tycku pri 20" bicykli? kde mate ten uchyt na tu stabilizacnu tycku, na odpruzenu vidlicu sa to uchytit neda na vonkajsie nohy (je to male), hore na vnutornu da ale nie je to dobre riesenie, pretaca sa to, takze neviem ako, najradsej by som to uz dal prec, ale ako zaloha na dlhsie vylety je to ok
Trailgator funguje dobre aj na 20" biku. Len dolezite je ju mat presne v osi- vtedy sa bike nenaklana a je rovno. Treba sa s tym pohrat a najst presny stred... stabilizacnu tycku som dal na riadidla na grip.
germanv aha, tak to by ma nenapadlo..... a nevadi mu to ked sam jazdi a brzdi? len teraz ma napadlo, mi mame gripshift na pravo aj na lavo, v predu dvojpila, takze trosku problem pre mna, ale nieco vymyslim. dakujem
nieco nove v tejto oblasti? rad by som nieco co sa rychlo pripne a odpoji, aby som mohol malu previest cez mesto, pripadne ked bude nejaky kopec na ceste vacsii...
s tym lanom , to prichititi na detsky bike alebo sa dieta chyti?:)
Neskusali ste niekto pouzit tazne lano z auta? Take to pruzne myslim aby to netrhalo a nejak jemne mu pomahalo. Nieco na tento sposob: https://towwhee.com. Akurat u nas neviem nic podobne najst tak to tazne lano by mohla byt alternativa. Akurat tie zelezne haky na koncoch mam trochu obavy keby sa to nahodou uvolnilo.
Syn uz zvlada jazdit samostatne, akurat do kopca a dlhsie vzdialenosti by mu bolo lepsie trosku pomoct.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keby bolo treba, ostala mi syntace X12 142mm oska k tomu.
vesal som na tom 12" a 16" na 20" uz by mali byt samostatne urcite, maximalne gumička do kopca..
este pohyblive obrazky s dvojtyčou...
https://www.youtube.com/watch?v=WPFVxbApBjg
Trailgator funguje dobre aj na 20" biku. Len dolezite je ju mat presne v osi- vtedy sa bike nenaklana a je rovno. Treba sa s tym pohrat a najst presny stred... stabilizacnu tycku som dal na riadidla na grip.
Takto :
s tym lanom , to prichititi na detsky bike alebo sa dieta chyti?:)
Syn uz zvlada jazdit samostatne, akurat do kopca a dlhsie vzdialenosti by mu bolo lepsie trosku pomoct.