Zdravim chcel by som prejst na spd pedale a tretry...v pedaloch uz mam jasno shimano M520 ale tretry neviem neviem, bolo mi odporucene specialized...tak sa rozhodujem medzi sport a comp . niesom ziadny profik ze musim mat sidi za 250 evry maximum 100eur...viete mi niekto nieco odporucit? vdaka...
veru tretry Bontrager si chvali vela ludi, osobne tiez rozmyslam ze vyskusam tento rok cestny model RXL Road ( skoda ze RXXXL nerobia v ciernej farbe )
samozrejme vypredajove ceny su na modely 2011 ktore zostali, modely 2012 budu za klasicku cenu. ale musim povedat ze sa im vydarili este viac ako 2011. napr tu je MTB model RL...
veru tretry Bontrager si chvali vela ludi, osobne tiez rozmyslam ze vyskusam tento rok cestny model RXL Road ( skoda ze RXXXL nerobia v ciernej farbe )
samozrejme vypredajove ceny su na modely 2011 ktore zostali, modely 2012 budu za klasicku cenu. ale musim povedat ze sa im vydarili este viac ako 2011. napr tu je MTB model RL...
RL MTB som vozil minuly rok (a budem aj tento, az ich neznicim) naozaj su celkom dobre
Jazdim jedny tretry Bontrager vzhladovo super a aj slusne sedia na nohe,sklamala ma vsak ich zivotnost ani nie po 2 sezonach mam vysuchane vnutro na patach co nici ponozky tak som presedlal na Shimano,som v ocakavani ze ci nieco znesu viac.
Jazdim jedny tretry Bontrager vzhladovo super a aj slusne sedia na nohe,sklamala ma vsak ich zivotnost ani nie po 2 sezonach mam vysuchane vnutro na patach co nici ponozky tak som presedlal na Shimano,som v ocakavani ze ci nieco znesu viac.
Jazdím na Bontrangeroch RL tiež 2 sezony a jedine ošúchanie je na nich z vonkajšej strany, tak snáď ešte jednu možno 2 sezony vydržia. To opotrbenie je určite individuálne u každého a ked to je z vnútornej strany, tak určite záleží aj na kvalite ponožiek.
Zdravim chcel by som prejst na spd pedale a tretry...v pedaloch uz mam jasno shimano M520 ale tretry neviem neviem, bolo mi odporucene specialized...tak sa rozhodujem medzi sport a comp . niesom ziadny profik ze musim mat sidi za 250 evry maximum 100eur...viete mi niekto nieco odporucit? vdaka...
radsej si zober toto, trocha doplatis, ale mas lahke a kvalitne pedale, ktore ti vydrzia..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://bicykle.bike-king.sk/bicykle-a-ramy/trek/c11000000591s0.html
xixi lenivy som bol
RL MTB som vozil minuly rok (a budem aj tento, az ich neznicim) naozaj su celkom dobre
Jazdím na Bontrangeroch RL tiež 2 sezony a jedine ošúchanie je na nich z vonkajšej strany, tak snáď ešte jednu možno 2 sezony vydržia. To opotrbenie je určite individuálne u každého a ked to je z vnútornej strany, tak určite záleží aj na kvalite ponožiek.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/shimano-sh-m087l/3990
veľkosť 36 ale v skutočnosti ani nie 35
pre začiatočníka
Tiez som ich pozeral, navyse v tejto cene je to celkom dobre podla mna...maju ich v zlave, mam Shimana a celkom mi to vyhovuje.
radsej si zober toto, trocha doplatis, ale mas lahke a kvalitne pedale, ktore ti vydrzia..