Kategórie
Bike-techUkradnuté bicykle # cestná cyklistika # skúsenosti # poradenstvo # rady # diskusia
posledný komentár: 19. 4. 2016 o 11:24
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
Novinka -15% BMC Teammachine R 01 ONE bicykel, carbon/neon red
9 999 €
-15%
MOC 12 999 €
Novinka -8% BMC Teammachine R 01 TWO bicykel, arctic silver/neon red
10 999 €
-8%
MOC 12 999 €
-16% BMC Teammachine SLR THREE bicykel, sparkling blue/brushed alloy
4 699 €
-16%
MOC 5 599 €
Novinka -5% Giant Defy Advanced 1 bicykel, frost silver/cordovan
3 549 €
-5%
MOC 3 749 €
Novinka Bianchi Oltre Comp Ultegra Di2 bicykel, metallic celeste/black
od 4 899 €
MOC 5 944 €
Výpredaj -10% BMC Teammachine SLR FIVE bicykel, arctic silver/black
3 799 €
-10%
MOC 4 499 €
Výpredaj -22% BMC Teammachine SLR SIX bicykel, neónová červená/čierna
2 099 €
-22%
MOC 2 999 €
Výpredaj -18% Orbea ORCA M20iTEAM 28 bicykel, modrá/strieborná
4 749 €
-18%
MOC 5 799 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
Preco na intraku dva biky? Lebo domov nechodim, preto? To je jedna vec a druha, tie biky su dost ineho urcenia a v KE je kde chodit aj na jednom aj na druhom.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203757089686392&set=a.1083982438454.11856.1793170002&type=3
Kuso Sadrovic
Vcera mi ukradli v Bratislave tento bajk! Ak by ste videli niekoho na nom jazdit alebo ho predavat, tak mi dajte prosim info. Vzhladom k cene biku odvazneho nalezcu neminie solidne nalezne. Nebude ich v SR vela, typujem ze len tento kus.
Rocky Mountain Element BC 2013
Carbon, 29kolesa, teleskopka, skrabanec na sedlovej trubke pri radeni
kontakt: 0903460466
Bajk zmizol z auta v Bratislave na Tomasikovej ulici pri Kuchajde v utorok 3.11. medzi 13.00 az 19.00.
Aby si sa necudoval, ked nabehne kontrola a ako prve ich bude zaujimat toto. Kazdopadne je to ale tvoja vec a riesenie zaujimave.
To by si neveril. Sú ľudia, čo na parkovisku nechajú na pár hodín aj 15 tisícové auto. Neskutočné, čo si tí ľudia dovoľujú.
Retaz, ale musi byt velmi hruba. Mal som taku za 25e, ale v pohode strihol fetak herkuleskami.
Odporucam Ucko ...
Porovnavas neporovnatelne. Ukradnut auto je trosku iny level ako z neho slohnut bike. Plati pravidlo, co oci nevidia, srdce neboli. Specialne pri takychto malych zlodejickoch, casto fetakoch, co sa ulakomia aj na igelitku na sedadle...
Co sa tyka dobreho zamku, tak najlepsie su hrube ucka s odolnym zamkom (proti vyklepnutiu) a samozrejme najlepsia je kombinacia viacerych zamkov. Inak ziadny zamok nie je neprekonatelny, no cim viac to zlodeja spomali, tym vacsia sanca na neuspech kradeze. Ucko je dobre vyberat take, ktore odola malym kliestam a bike najlepsie zavesit, aby nemohol cvaknut ucko velkymi kliestami opretymi o zem. Karbobruska ich sice prereze, ale robi to ramus a ak nie je nablizko elektrina, tak ma smolu.
Ucko je dobre davat na ram a k niecomu pevnemu (potrubie, plot), pripadne aj dalsiemu biku a idealne dalsi zamok na kolesa, utekajuci zlodej s bikom na ramene je viacej podozrivy.
Ja ked som cestoval s bikami v aute, tak vzdy som ich mal na ociach a aj tak som mal zamknute ramy aj kolesa o seba a este aj o nieco v aute (uchyt v kufri, ci konstrukciu sedadla).
Ozaj staru
Najprv zmizli kolesa a postupne vsetko ostatne, este aj ten zahnuty krk vidlice, prehadzocka pedale ...ostal zamknuty ram a retazou, cize sa to odoberalo postupne behom 3dni priamo na mieste
uz ked si o tom zacal
ked ti niekto vezme auto za 500,-E, tak v tom vacsina ludi vidi kradez.
ale ked ti zmizne bajk za 5000,-E, tak je to IBA bajk, alebo "ved si za to majitel moze sam, ked si ho tam nechal"
a mam pocit, ze tak to beru aj policati (resp. poistovna)