V podstate podobny vyjazd ako na stedry den len v pocetnejsom zlozeni. Teda Sacne, Cervik, Anakonda. Ved kam by sme aj chodili ked su tie traily take paradne teraz Zaverecny Polom uz bol hlavne pre "skalnych"
Aj ja sa chcem nieco opytat
Cervik je ten zlty (Richtarova)?
Fialove predlzenie Anakondy sme skusali vcera, zaciatok je velmi nenapadny ale chodnik existuje - miestami hodne strmy, v serpentinach som otacal bike (asi 3krat), ale inak zjazdne - odporucam skor tym s lepsou technikou. bobris by si to urcite uzil.
Cerveny - podla heatmapy jazdeny, spominali ho aj turisti , jazdite to niekto? Ma meno? Pripoj na Anakonde som si vsimol.
Hnedy prepoj: asfaltka na Polom - Sucharova - Anakonda existuje to vobec? Pouzitelnost na bike?
Oranzovo hnedy je klasicky prepoj z modrej na Anakondu.
Aj ja sa chcem nieco opytat
Fialove predlzenie Anakondy sme skusali vcera, zaciatok je velmi nenapadny ale chodnik existuje - miestami hodne strmy, v serpentinach som otacal bike (asi 3krat), ale inak zjazdne - odporucam skor tym s lepsou technikou. bobris by si to urcite uzil.
Cerveny - podla heatmapy jazdeny, spominali ho aj turisti , jazdite to niekto? Ma meno? Pripoj na Anakonde som si vsimol.
Hnedy prepoj: asfaltka na Polom - Sucharova - Anakonda existuje to vobec? Pouzitelnost na bike?
áno, ten červík je žltou...červené bodky sú do Konskej riti, je tam chata, bol som to asi 2x, treba tam aj prenášať 2-3x, inak v pohode...prepoj z Polomu na Suchárovú som neskúšal, ale ten koniec na Anakondu už áno...prvá polovica ide viac do kopca a sem tam sa tlačí a záver už je ok...
Čaute, kde začína anakonda? Dnes som išiel z Turia na Sačné a ďalej po lesnej ceste, neskôr vysypanej bielym štrkom až kým ju nepretla modrá značka na Minčol, odbočil som dole po modrej, po chvílke odbočil na chodnik ku nejakej chatke so stolom a dvoma lavicami, odtial som sa však musel vrátiť na modrú a pokračoval dole po dolnú roveň ponad vlek až som sa dostal nad tunel. Kde som tam mal zabočiť na anakondu? Nebolo to pri tom rúbanisku s semrom na dol s výhľadom na hoblik a polom?
https://www.youtube.com/watch?v=A_NuQr6rQ1c tadiaľto a tam kde mojho kolegu cyklistu zacal prenasledovat pes sa odbocuje z modrej na anakondu, ako je potom strih 6:22 zacina anakonda
Čaute, kde začína anakonda? Dnes som išiel z Turia na Sačné a ďalej po lesnej ceste, neskôr vysypanej bielym štrkom až kým ju nepretla modrá značka na Minčol, odbočil som dole po modrej, po chvílke odbočil na chodnik ku nejakej chatke so stolom a dvoma lavicami, odtial som sa však musel vrátiť na modrú a pokračoval dole po dolnú roveň ponad vlek až som sa dostal nad tunel. Kde som tam mal zabočiť na anakondu? Nebolo to pri tom rúbanisku s semrom na dol s výhľadom na hoblik a polom?
este raz: https://www.youtube.com/watch?v=A_NuQr6rQ1c tadiaľto a tam kde mojho kolegu cyklistu zacal prenasledovat pes sa odbocuje z modrej na anakondu, ako je potom strih 6:22 zacina anakonda
este raz: https://www.youtube.com/watch?v=A_NuQr6rQ1c tadiaľto a tam kde mojho kolegu cyklistu zacal prenasledovat pes sa odbocuje z modrej na anakondu, ako je potom strih 6:22 zacina anakonda
aj tak este nemas vyhrate, ked zides tou zvaznicou dole (z modrej na anakondu) treba ist vpravo, asi po 300m je nenapadna odbocka vlavo (zaciatok anakondy)
aj tak este nemas vyhrate, ked zides tou zvaznicou dole (z modrej na anakondu) treba ist vpravo, asi po 300m je nenapadna odbocka vlavo (zaciatok anakondy)
ale ale, čo ten prejazd toho blata na začiatku Anakondy však to s tými zdvihmi musíš prejsť ako tank
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
áno, ten červík je žltou...červené bodky sú do Konskej riti, je tam chata, bol som to asi 2x, treba tam aj prenášať 2-3x, inak v pohode...prepoj z Polomu na Suchárovú som neskúšal, ale ten koniec na Anakondu už áno...prvá polovica ide viac do kopca a sem tam sa tlačí a záver už je ok...
No ja som to vedel a minule som sa tiez nachytal ked som zbehol na tu luku
este raz:
https://www.youtube.com/watch?v=A_NuQr6rQ1c tadiaľto a tam kde mojho kolegu cyklistu zacal prenasledovat pes sa odbocuje z modrej na anakondu, ako je potom strih 6:22 zacina anakonda
cervik je kusok dalej po modrej ...
ale ale, čo ten prejazd toho blata na začiatku Anakondy