Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-8% Weldtite Snow Foam Bike Cleaner penový čistič bicykla, 500 ml
10,89 €
-8%
MOC 11,99 €
Weldtite Thunder Foam Chain penový odmasťovač pohonu, 500 ml
12,29 €
MOC 13,99 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
Ano, vedia ... vola sa to vendor lock
large - no a k dokonalosti mu este chyba aj pevna tycka na hlavu, aby natacal pri tom aj svoj vlastny ksicht
...no dovolené to mam , len na zverejnenie je cenzúra
...co posratu tyčku ?! Ja idem kupovať dron...
Nejde o to, kde dron púšťať. Bez papiera ho nesmieš púšťať nikde.
Takže obyčajnému človeku neostáva nič iné, len lietať načierno a spoliehať sa na to, že kde nie je žalobca, nie je ani sudca. Ale keď sa nájde idiot, tak ťa hádam môžu stíhať aj za všeobecné ohrozenie.
tretryýMavic scree po dvoch pokusoch definitivne nahradzaju tretry Vaude Tonale AM II, nubukova koza+ Ceplex Pro membrana, vibram podrazka
a ktomu drobnost za vypredajovu cenu, vnutorne gace do sortiek
Tretry vyzeraju dobre, aj su take paradne papucky ako boli Mavic ? Akurat mne vadia tie snurky, ale co uz.
http://www.bike-discount.de/en/buy/cube-trail-inner-shorts-127457
snurky mi nevadia, aspon sa mi neodtrhnu ako pracky na suchych zipsoch, daju sa dotahovat bez tohoto rizika
mne sedia fajne-brala som podla velkostnej tabulky v centimetroch, povedala by som ze su celkovo uzsie takze na moju uzsiu nohu vyborne, uvidime este tuhost podrazky za jazdy, ale pao mi pisal, ze vaude vraj su dost tuhe aj sa dobre v nich chodi po skalach
cas ukaze
Dik za link
velkostne som mala mavic 42. shimano mam 42 aj toto su 42
velkostne som mala mavic 42. shimano mam 42 aj toto su 42
Už aj nohy majú tie baby ako chlapi. Emancipacia...