ale sprocesovat hentu zlodejinu vyzaduje uz organizvany zlocin - SMER mafia
Akakolvek mafia, doteraz som nevidel rozdiel .. kradli vsetci modri,cerveni,zeleni... Akurat tychto je dako vela a casto sa mi zda, ze moc rozumu nepobrali (minimalne ak to porovnam s rozkradanim v zapadnych statoch, ktore je uplne rovnake, len menej moznosti). Kedysi na to inak existoval paragraf .. hospodarska kriminalita. Este asi stale je, ale v sudnictve ako mame s tym nespravi nikto nic. Ale ani to nie je uplne ten zakladny problem. Ten je inde ..
Inak asi kto je v BA to asi uz vie .. https://twitter.com/zelenavlna/status/694494819285110784/photo/1 .. Lafranconi neviem ci uz je prejazdne, ale zda sa, ze tam policajti "pomahali". Zacinaju ma s tymi ich nahackami a odstavovanim aut v tom okoli, Bajkalska a dalsie vytacat.
Ano, väcsina ludi tipuje na prehnanu aktivitu policajtov. Ale nemusi to tak byt, na vine moze byt aj nakladak. Nemam info. Ale videl som viac fotiek - zrazka nakladak + osobak + policajti. Jeden z policajtov vraj tazko zraneny. Tipol by som, ze nabuduce sa uz priputa aj ked "nemusi", lebo to auto nie je tak zrusene, aby to bolo na tazke zranenie.
este ucinnejsie je v oblasti kde sa dron nachadza odpalit jadrovu naloz, nasledny emp da dole zarucene vsetko v okruhu par kilometrov - ake jednoduche.
Takze je to jasne, pomahaci a chranici zastavili auto kvoli vyberu pokuty na moste, neviem ci to tam je este odstavny, alebo nie a sup, sundal ich kamion. http://www.teraz.sk/regiony/lafranconi-nehoda-kamion-osobne-auto/179716-clanok.html
Ako som pisal, kvalitne prispievaju k bezpecnosti, na tom, ze chybu spravil kamion nezalezi .... toto vidim casto na Bajkalskej, auto napoly na chodniku, tot minule kvoli nim bola aj mala kolona. No ale myto sa vyberat musi.
na lafranconi do petrzalky nie je odstavny, zastavili si to rovno v priebeznom pruhu... na druhej strane tam nemal kamion co hladat, v tom pruhu maju zakaz...
Tak toto som nepredpokladal. Totalna demencia. Nechybalo vela a mohli sme ich nominovat na Darwina. Zjavne neovladaju ani zakladne veci zo zakona o cestnej premavke ked si toto dovolili. Ale odhliadnuc od zakona, zdravy rozum ani nestretli - zastavovat na dialnicnom moste v priebeznom pruhu...
§ 25
(1) Vodič nesmie zastaviť a stáť
m) na moste,
A nie, nie je tam odstavny pruh. Su tam len tri pruhy a ten pravy, v ktorom odstavili vodica, je ohraniceny rovno zvodidlami, ani ziadna krajnica. Streetview z miesta kde sa to stalo. Takze sa len tazko da predstavit inteligencna uroven tych policajtov. Ach jaj...
Niektori su praveze normalni. V kazdej skupine ludi najdes aj aj. Ale kedze takmer denne ziju nehodami, tak nechapem, ze nemali vobec ziadny respekt pred zastavenim na takom mieste. Ja som len raz na dialnici v odstavnom pruhu menil koleso a jedine v co som dufal bolo, ze prezijem tych 15 minut bez toho, aby ma nejaky nepozorny pako trafil. Takze nechapem, ze oni zjavne ziadne obavy o zivot nemali. Teraz uz mat budu. Ak preziju...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Akakolvek mafia, doteraz som nevidel rozdiel .. kradli vsetci modri,cerveni,zeleni... Akurat tychto je dako vela
http://www.iflscience.com/technology/dutch-police-are-training-eagles-take-down-drones
http://www.iflscience.com/technology/dutch-police-are-training-eagles-take-down-drones
toto bude draha sranda, skor to vidim, že dron bude polovať na iné drony. bude mela na oblohe.
http://www.teraz.sk/regiony/lafranconi-nehoda-kamion-osobne-auto/179716-clanok.html
Ako som pisal, kvalitne prispievaju k bezpecnosti, na tom, ze chybu spravil kamion nezalezi .... toto vidim casto na Bajkalskej, auto napoly na chodniku, tot minule kvoli nim bola aj mala kolona. No ale myto sa vyberat musi.
§ 25
(1) Vodič nesmie zastaviť a stáť
m) na moste,
A nie, nie je tam odstavny pruh. Su tam len tri pruhy a ten pravy, v ktorom odstavili vodica, je ohraniceny rovno zvodidlami, ani ziadna krajnica. Streetview z miesta kde sa to stalo. Takze sa len tazko da predstavit inteligencna uroven tych policajtov. Ach jaj...