Caute, chcem napisat par skusenosti s touto vidlou. Mal som ju na novom biku a po prvej jazde zacal unikat olej cez charger( lock out) takze po par dnoch isla na reklamacku, kde zistili, ze je vadny charger a musia ho vymenit. Teraz mi dali nahradnu Piku a po prvej jazde zacal pre zmenu olej unikat od spodu cez gufera, mal som slzu az dole na nohe vidly, nic strasne, ale 2 Piky a obidve takyto problem, to som necakal pri takejto High end vidle, hlavne po tych skvelych recenziach a som dost sklamany. Predtym som jazdil par mesiacov zatracovany Fox Evolution a ten ani kvapku a to dostaval obcas pekne na budku. Ma niekto podobny problem s unikom oleja?
Hmmm Teraz neviem či olej je nejaky špecialny alebo vidlica nejako hákliva.. 2,5w RS olej tiež maže predsa nie?? ajkeď je trošku hustejší...
To je všeobecná rada. Uč, skúšaj a časom keď budeš mať skúsenosti tak raď. Mal som na na stole napr. viac motorov z MX/enduro motoriek, kde chceli ľudia ušetriť na oleji, prípadne si mysleli, že výrobca udáve presne požadované špecifikácie len preto, aby urobil kšeft predajcom olejov.
zamky olej mám ,ale asi tiež len 1-2 deci. Keby si bol z bližšia tak ti odlejem, takto sa mi to popravde cez poštu riešiť vôbec nechce.
Asi ano, maju podobnu, az rovnaku krabicu .. zas na druhej strane, vlastny olej si isto vyrabat nebudu. Marzocchi maval velmi dobry olej, tusim snad silikonovy, mazal aj tlmil a vydrzal. Ako to maju teraz uz neviem. U Bartonicka mi doporucili Motorex /tam som ho zhanal, ale odradili ma, lebo by sa muselo objednavat vela/, ale naposledy som kdesi cital (neviem uz kde - tu?), ze to je nanic olej. Ale kedze sam na vlastnej kozi som si vyskusal, co spravi nemazuci olej s tlmicom/vidlicou, kde je mazanie pozadovane, tak taketo veci neberiem na lahku vahu. Takisto mam trosku pocit, ze niektore motorove oleje nerobia dobre guferam. Co uz ale, ked ma clovek naliat do Bombery pollitra oleja
ono jednak zlozenie oleja moze byt problem ,ale co urobi urcite galibu je hustota ...pekne to vidno na mot.pilach co nosia kolegovi do servisu ,iny olej ina hustota - vacsie tlaky, poskodi gufera tesnenia zacne to tiect kade tade -ine zlozenie urobi film nalepi sa kam nema,zapecie...zacnu kolisat otacky -tak sa zacne stelovat volnobeh,otacky a nakonec ju aj tak donese a zacvaka servis kvoli par euram co usetri na oleji vymazne potom 50 za opravu -los debilitos
JJ urcite to bude nieco prebalene, to je logicke. Aj ked v tomto pripade to riesit asi nema zmysel. Ampulka so 120 ml za 10 eur vydrzi teoreticko prakticky 5 vymen. cize u mna napriklad 5 rokov. Cize uplna pohoda. Rockshox ma podla mna na urovni pristup k zakaznikom a hlavne ked si chce nieco clovek spravit sam tak sa dostane aj k dielom aj navodom aj ku vsetkemu. Netlaci nasilu ludi do servisov.
Suhlas .. kedysi to bolo takto s MZ, ale to uz je davna historia... aj ked clovek chce povedzme ine vnutro do tlmica, alebo nieco vymenit v patrone, tak sa to da zohnat a nie za sialene ceny.
áno,PM600 je prakticky to isté ako predražená Sram Judy Butter,ale na guferá už vazelínu nedávam-zbytočne znižuje citlivosť a z prachom vytvára super jemnú brúsnu kašičku
Ja som daval len zo začiatku na gufera.. keď som po 5 mesiacoch rozobral bol tam prach nalepeny.. Aj po čistení silikonovým sprejom alebo Brunox-om Skor to budem davať do tej vzduchovej komory
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je všeobecná rada. Uč, skúšaj a časom keď budeš mať skúsenosti tak raď. Mal som na na stole napr. viac motorov z MX/enduro motoriek, kde chceli ľudia ušetriť na oleji, prípadne si mysleli, že výrobca udáve presne požadované špecifikácie len preto, aby urobil kšeft predajcom olejov.
zamky olej mám ,ale asi tiež len 1-2 deci. Keby si bol z bližšia tak ti odlejem, takto sa mi to popravde cez poštu riešiť vôbec nechce.
http://www.cykloeshop.sk/p/1216/rockshox-olej-pike-pro-0-w30-120-ml
http://uncimoto.sk/detail/maxima_extra4_1_liter/5/category/145/type/3