Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nebolo spečené, bohužiaľ nemám plyn ale elektriku a koťogo má rok a vravím, robilo dobrú kávu a zrazu je taká divná mútna, kyslá no nie, nedá sa to piť niekedy. Ale jednu z 10 spraví celkom ok. Koťogo po starkej nám robilo kávu 30 rokov skvelú, mamine 10 rokov mega super a toto ... záhada :)
Zobraziť komentár 11.04.2016 - 17:31:02
00
To sú tie kur..tka... Už sú aj v takej jednoduchej mašine ako koťogo :D :D :D
Zobraziť komentár 11.04.2016 - 18:32:23
01
Vcera som hladal nieco o Bialetti Brika a narazil na toto video

Mimo ineho ma super rucny mlyncek a aj ten lievik je prakticky

http://dailycoffeenews.com/2014/05/21/what-happens-when-a-hungarian-roaster-geeks-out-on-a-moka-pot-for-months/

Piece of Art :)

http://www.idrinkcoffee.com/HG_one_Precision_Hand_Grinder_p/cg-hgone.htm
Zobraziť komentár 11.04.2016 - 19:12:12
00
HG One poznam :)
Zobraziť komentár 11.04.2016 - 21:32:20
00
neviem podla mna moka strasne lahko prepali kavu, niekedy aj podextrahuje, z mojej skusenosti je tazke a neprakticke trafit presne optimum extrakcie lebo mate strasne malu kontrolu nad procesom..
rozumiem preco ludom chuti , prepalena kava a horka kava je stale oblubena na slovensku
Zobraziť komentár 12.04.2016 - 14:58:52
00
Ano, trendom je menej horka a acidna kava (prirodzena kyslost). V kaviarni uz prepalenu a horku kavu nedokazem ani vypit.
Zobraziť komentár 12.04.2016 - 16:09:28
00
No dobre , dobre viem nič moc... Ináč sa mi podarila " mikropena " vhodnejšia na art z mlieka s obsahom tuku 1,5%. Doteraz som používal 3,5% mlieko ... Pena bola až príliš " bohatá". Skúsenosti ???

Prílohy:

Komentár súboru: Náznak " rozety"
image.jpeg
image.jpeg 655.63 KiB 3 Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 15.04.2016 - 18:34:46
00
Pani,Ascaso i-steel s casovacom alebo bez?Cena rovnaka,kamene ploche len s casovacom mam tu doma a bez casovaca z netu.Mam zistit do rana a dat vediet.Dik za rady
Zobraziť komentár 20.04.2016 - 12:15:46
00
casovac je na doma uplna zbytocnost - kazda kava sa melie inou rychlostou takze ten casovac budes musiet pri kazdom novom baleni kavy prestavovat... a po case sa na to vykasles a casovac budes uplne ignorovat ako ja ;)

...len to otravuje ze zakazdym ked domelie, musis odtiahnut paku a znovu ju prilozit (kym nemas namlete to co si si navazil)
Zobraziť komentár 20.04.2016 - 12:31:58
00
Kopa informácii o Ascaso i-steel je na http://www.primacafe.cz/primafrm/viewtopic.php?f=65&t=1964, aj o časovači.
Zobraziť komentár 20.04.2016 - 12:53:11
00
Prima caffe je prestudovane,ja len ze s casovacom mozem mat tu v meste z obchodu v piatok za 240,ale aj tak radsej ten bez,az ma to neotravuje.
Zobraziť komentár 20.04.2016 - 14:20:58
00
Pocujte odbornici, toto je uplna hlupost? http://www.catler.sk/produkty/priprava-kavy/es-8013
Zobraziť komentár 20.04.2016 - 14:26:06
00
nazivo vyzera cacane ale catleru by som ja osobne neveril. na zahranicnych forach zle recenzie, "vyraba" to viac znaciek.. nepamatam si vsak alternativne mena. u nas je to catler
Zobraziť komentár 20.04.2016 - 14:55:38
00
je to cinsky hlinikovy thermoblok, tj to iste co 100 eurove pakove kavovary, akurat to ma luxusny obal a nejake tlacitka a hracky navyse... za tu cenu by som radsej pozeral nejaku gaggiu + mlyncek... jedine ze by to mala byt len alternativa k automatu, potom ok...

Jano12345 - ten casovac vyuzijes len v nejakom ofise kde kupujes stale tu istu kavu a stale mas plny zasobnik v mlynceku - inak je to len otrava. Najradsej by som to nejak odpojil. Do mlynceka sypem vzdy len jednu davku na double a to hned aj zomeliem, takze casovac len zdrzuje...
Zobraziť komentár 20.04.2016 - 15:05:56
00
No, ved pomaly ratam s vyhodenim automatu. Tuto srandu maju v Diners zlavovom programe k dispozicii za polovicu. Tak ma to zaujalo. Ale ak by to mal byt minimalny posun oproti automatu, tak zbytocnost.
Zobraziť komentár 20.04.2016 - 15:15:34
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia / Energia)
keyboard_arrow_up