Stella Artois-to som u nas este ani nevidel ale mal som ho vo FR.
Stellu ti nalejem aj u mna a ak mas malo tak aj capovanu do origos 0,4l poharov viem kde maju
No a k otazke ja len tolko : pivooo, pivooo za pivooo zenu bych dal
a to este nepoznate asi topvar kofu a popeu od poperu. hnoj jak hnoj, tiez davam do seba iba original, alebo grenu od cernej hory.
inak u nas na intrakoch mame dve zariadenia... jedno bufet, tam by som uz zrat nesiel ani keby za to platili, a tam stoji ta hnusna topvar kofa 25 za polliter.
v drohom, pizzerka, stoji original za 20.
vzdialenost oboch je vzdialenostou medzi dvoma budovami intrakov, teda mozno 70 metrov...
Prvada je však taká, že na slovenskom nealko trhu operuje niekoľko firiem predávajúcich sirupy, no a na samotných pivovaroch a výrobcoch ---fol a ---neí je ktorého si vyberú. Keďže sa všetko točí okolo peňazí, vyhrávajú lacnejšie sirupy s vyšším obsahom náhradných sladidiel a menej kvalitnými arómami. A potom podaktoré tie kofoly a vinei chutia tak ako chutia.
Ja som to vedel. A dnes som sa to aj dočítal. Citujem:
Zvíťazilo pivo.
španielsky vedci na 25 dobrovoľníkoch skúmali, kt. nápoj ich najlepšie zregeneruje po telesnej námahe. Zvíťazilo pivo. Doplní totiž draslík, vápnik, zinok a železo. Pivo obsahuje aj vitamíny skupiny b, kt. Posilňujú a regenerujú nervy a mozog. Odporúčaná dávka piva pre mužov po športe je pol litra, pre ženy štvrť litra.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kazdemu chuti nieco ine...
Stella Artois-to som u nas este ani nevidel ale mal som ho vo FR.
ale z takych bezne dostupnych vycapnych mi najviac smakuje Kozel desinka. skoda ze vsade v okoli PE capuju hlavne a casto len vyhradne Topvar
ale z takych bezne dostupnych vycapnych mi najviac smakuje Kozel desinka. skoda ze vsade v okoli PE capuju hlavne a casto len vyhradne Topvar
Tak prid do mojej krcmy, tam tecie Kozel 10*, Topvar 12* a ked chces tak aj Staropramen 10*
Dvakrat vraviet nemusis
Stellu ti nalejem aj u mna a ak mas malo tak aj capovanu do origos 0,4l poharov viem kde maju
No a k otazke ja len tolko : pivooo, pivooo za pivooo zenu bych dal
a to este nepoznate asi topvar kofu a popeu od poperu. hnoj jak hnoj, tiez davam do seba iba original, alebo grenu od cernej hory.
inak u nas na intrakoch mame dve zariadenia... jedno bufet, tam by som uz zrat nesiel ani keby za to platili, a tam stoji ta hnusna topvar kofa 25 za polliter.
v drohom, pizzerka, stoji original za 20.
vzdialenost oboch je vzdialenostou medzi dvoma budovami intrakov, teda mozno 70 metrov...
Prvada je však taká, že na slovenskom nealko trhu operuje niekoľko firiem predávajúcich sirupy, no a na samotných pivovaroch a výrobcoch ---fol a ---neí je ktorého si vyberú. Keďže sa všetko točí okolo peňazí, vyhrávajú lacnejšie sirupy s vyšším obsahom náhradných sladidiel a menej kvalitnými arómami. A potom podaktoré tie kofoly a vinei chutia tak ako chutia.
Zvíťazilo pivo.
španielsky vedci na 25 dobrovoľníkoch skúmali, kt. nápoj ich najlepšie zregeneruje po telesnej námahe. Zvíťazilo pivo. Doplní totiž draslík, vápnik, zinok a železo. Pivo obsahuje aj vitamíny skupiny b, kt. Posilňujú a regenerujú nervy a mozog. Odporúčaná dávka piva pre mužov po športe je pol litra, pre ženy štvrť litra.
Pisosip, krasna veta...
ja to doplnim empiriou... kedze bajkujeme aj niekolko hodin, potrebujeme viac ako jedno pivo na regener...
BTW: Topvar sa nam riadne zhorsil odkedy ho kupil Sub-Muller
Pisosip, krasna veta...
ja to doplnim empiriou... kedze bajkujeme aj niekolko hodin, potrebujeme viac ako jedno pivo na regener...
v pive je alkohol a ten v skutocnosti regeneraciu oddaluje, takze vela piva asi nie...
U mňa je každý dospelý biker pijúci kofolu vééélmo podozrivý.