je spustené prihlasovanie na tohtoročnú edíciu FC maratónu Marikovskou dolinou na stránke cyklo sao https://cyklo.sao-tatry.sk/index.php?menu=1&l=sk&arok=2016
Všetky detaily vrátane zmien, vylepšení atď budeme postupne pridávať. Podstatný je dátum, ktorý je stanovený na 14.5.2016. Vidíme sa
FC Team
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
na 300E kazete so 60E prevodnikom a 30E retazou fuk ho 400E k startovnemu a servis este ani nezacal
ti co si to uzili si to uzili a ti co si to neuzili si to uzili aj tak inde a tiez su spokojni...
co urcite viem, ze keby to tam bolo buduci rok v blate, tak ma tam nikto nedostane. raz za zivot to staci
po 40 ked sa pokracovalo na dlhu som bol vo velkom pokuseni to skoncit a usetrit tak komponenty. ale casto som cistil a nejak som to prekusol
ano tie komponenty su po takomto maratone na odpis - aj po tom vasom z osobnej skusenosti. za tych 12 sezon maratonovania ked nieco k maratonu napisem tak viem preco to napisem
To s tými komponentmi na odpis nemôžem vôbec súhlasiť...
Chudák majiteľ, keď mu budem musieť oznámiť že celý pohon XX1 je vďaka jednému blatovému maratónu na odpis. Predchádzajúca kazeta mu pri pravidelnej výmene reťaze (vyťahaním) vydržala cca 2 roky a mojím odhadom 13000km (celkový nájazd možno okolo 45000km) z čoho bola väčšina v teréne a na pretekoch, aj blatových.
Ak príde, postnem ti sem fotečku s mierkou pre úplnosť
fotečky luxusné
ano tie komponenty su po takomto maratone na odpis - aj po tom vasom z osobnej skusenosti. za tych 12 sezon maratonovania ked nieco k maratonu napisem tak viem preco to napisem
Tak to je blbosť. Odjazdil som také chuťovečky ako Dubničák 2010, Horal 2012 a prevody to bez problémov ustáli