Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
posnor tu našu temu, tipov najdeš dosť, okolo zazrivej je vela cyklotrás, je tam čo objavovať, tak isto sa dá zbehnuť do lučivnej a po zvažnici aý do sedla pod rozsutec.. potom dole po žltej do zazrivej super singel.... na kubínku sa dá isť cez mrazenicu po cyklotrase a z hole vrchola minčol po cervenej dolu do zazrivej 10km zjazd....pozri si cykloatlas.cz tam maš trasy pelne filovou naznačené....
Dnes dobedu po modrom Cečku z Istebnianskej doliny do Plesivej-Zázrivej. Na plyne na hrebeni su "zaseky" po partizanoch (alebo borel po drevárskej loby).
ja som bol dnes poobed pozreť chočske vrchy.
štart tradične srnacím na maltinu, do malatainskej doliny a zvažnicou do sedla pod Liptovský hrad, dolu na Kalameny,cez kopček do Lúčok a poza holicu do Vyšného, potom ešte lestiny a hrebenom na vendelína, kde som zistil že mi praska osa v náboji a opatrne cez srnacie domov
cca 47km/2h50/1507vm
no čo ja vim , už minule sa mi zdalo že mi plava koleso, včera nejake divne zvuky, na vendelinovi som povolil osku a kažeta sa oddelila od náboja, tak som to zložil a opatrne domov, fofo v demoláciach...
Ahojte, buduci tyzden budem v zazrivej a asi berem horsky bike. Poradte nejake trasy(poldenky, kludne aj celodenky) resp nejake miesta ktore sa oplati vidiet ale najradsej by som sa vyhol tlaceniu. Urcite sa pojdem pozret na kubinsku len este neviem kade.
Zajtra niekto na holu a smer hreben na paráč s odbočkou do hrustína a s5 cez holu cca 11h z DK....
Prípadne do zazrivej a cez mrazenicu do DK...
PS dnes martinky s rodinkou tak na pohodičku...24,1km/1h53/976vm
Dneská super pojazd s fajn parťyčkou, 2:38 / 28km / 1100 v.m. aj so zastávkou na jedno chladené, výjazdy do strmä, zjazdy po šutroch, no skoro som do gatí nakládol .... Na dnes .... vykydané
je prosím vás nejaká cyklotrasa v blízkosti Zázrivej vhodná aj pre výlet s 3 malými deťmi? alebo teda aj pár km ďalej? Známy z čiech príde kempovať s rodinou a ja som ho poslala aj okolo vodného diela Žilina ale ešte ak máte tip pre niečo podobné aj DK a okolie, uvítam, díky
Ahojte,
rad by som sa s vami podelil o krasnu trasu zakoncenu strmim zrazom.
Strmy ziazd ne s Machnate 1100m do Lucanskej doliny 770m. Dlzka zjazdu 2km.
Inak sa ide asfalt, zvaznice. Krasny vyhlad na Maly Choc v jednom useku.
Suhrn:
DK- Osadka-Jastrabia dolina odkaliste-zvaznicamy spat do Lucanskej doliny k potoku Rastocna-DK
- 38km
- 1042m prevysenie
Dnes na obed fotoreport po laviciach Dolnej Oravy. Zacal som v Dierovej a skoncil pod Or. Podzamkom. Ked k nim priratam aj zelezny vojensky most Zaskalie-Mokrad, tak ich je 10, no ta posledna pre nas a verejnost nepouzitelna.
išiel som to v máji min. roka, žiaden dôvod prečo by sa nedalo/neoplatilo na biku si nevybavujem
v tom úseku je na hranici lesná cesta, mal som pocit, že na jednom úseku nechali padnuté stromy, aby to nebolo prejazdné autom, inde to bolo čerstvo jazdené, rezervácia tam nieje https://www.zonerama.com/6s8p/Photo/1897491/69771306
(inak si mohol dať link na mapu, ja som z pamäte nedokázal vyloviť, kde v prdeli to je, našťastie Hiking našiel http://mapy.hiking.sk/?q=jalovecke&st[]=)
a napísať do Vtipkára bol dobrý nápad, ale nahraď to radšej nejakým vtipom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
štart tradične srnacím na maltinu, do malatainskej doliny a zvažnicou do sedla pod Liptovský hrad, dolu na Kalameny,cez kopček do Lúčok a poza holicu do Vyšného, potom ešte lestiny a hrebenom na vendelína, kde som zistil že mi praska osa v náboji a opatrne cez srnacie domov
cca 47km/2h50/1507vm
určite si daj tento zázrivský okruh...
http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/175400/katko-vyjazd-zazrivsky-chotar-mtb-sucho-53km-4h-1611m.html
Prípadne do zazrivej a cez mrazenicu do DK...
PS dnes martinky s rodinkou tak na pohodičku...24,1km/1h53/976vm
26,6km/2h01/1091vm
rad by som sa s vami podelil o krasnu trasu zakoncenu strmim zrazom.
Strmy ziazd ne s Machnate 1100m do Lucanskej doliny 770m. Dlzka zjazdu 2km.
Inak sa ide asfalt, zvaznice. Krasny vyhlad na Maly Choc v jednom useku.
Suhrn:
DK- Osadka-Jastrabia dolina odkaliste-zvaznicamy spat do Lucanskej doliny k potoku Rastocna-DK
- 38km
- 1042m prevysenie
aj fyzicky aj legislativne ?
v tom úseku je na hranici lesná cesta, mal som pocit, že na jednom úseku nechali padnuté stromy, aby to nebolo prejazdné autom, inde to bolo čerstvo jazdené, rezervácia tam nieje
https://www.zonerama.com/6s8p/Photo/1897491/69771306
(inak si mohol dať link na mapu, ja som z pamäte nedokázal vyloviť, kde v prdeli to je, našťastie Hiking našiel http://mapy.hiking.sk/?q=jalovecke&st[]=)
a napísať do Vtipkára bol dobrý nápad, ale nahraď to radšej nejakým vtipom