padol som cez riadidla priamo na rameno, rychlost si netrufam odhadnut ale isto viac ako 15km/h. aj ja som uz viackrat padol velmi podobne a okrem par ozgrenin v podstate nic vazne. tentokrat zial zla konstelacia.
Ano maš pravdu ja sa pokladám za talent na zlomeniny , v priebehu roka 2 x zlomené rebrá a 1x narazené rebrá tak že sa to hojilo 7 týždńov ale po 3 týždńoch som už jazdil. Posledný pád skoro v nulovej rýchlosti cez riaditka.
pady sa stavaju stale a kdekolvek, ja teda ked padnem tak tiez je to skor v tych lahsich pasazach, naposledy pri vyslape na maly kopcek v zjazde, bike prepruzil v stoji, mierne som klopil a zapedaloval som aby som to dynamicky presiel
vysledkom coho bolo zahrabnutie pedalom a odovzdanie veskerej kinetickej energie do mna = prelet resp. vystrelenie cez riaditka do kopca -> narazene rebra
za mna jednoznacne parti najnebezpecnejsia kombinacia asfalt + divne naladeni vodici, nez akakolvek pasaz v lese, ale to je uz do druhej temy
Keď to tak čítam, existuje ozaj dobrý chránič na telo, ktorý by pri páde zabránil zlomenine kľúčnej kosti? Lebo to je tu na fóre asi najčastejšie zlomená časť a dlho sa hojí. Aj ja som si tým prešiel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano maš pravdu ja sa pokladám za talent na zlomeniny , v priebehu roka 2 x zlomené rebrá
vysledkom coho bolo zahrabnutie pedalom a odovzdanie veskerej kinetickej energie do mna = prelet resp. vystrelenie cez riaditka do kopca
za mna jednoznacne parti najnebezpecnejsia kombinacia asfalt + divne naladeni vodici, nez akakolvek pasaz v lese, ale to je uz do druhej temy
ustrelilo mi predne kolo a ostala ruka v rigole
https://en.wikipedia.org/wiki/Cleidocranial_dysostosis
telo sa moze obycajnemu materialu branit ...