Kategórie
Bike-techposledný komentár: 25. 6. 2007 o 9:53
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 739 €
MOC 869 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
Akcia -17% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
569 €
-17%
MOC 779 €
Výpredaj -12% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 229 €
-12%
MOC 1 599 €
37
To si najazdil v Holandsku?
cista zavist ze si niekto nasiel 3x viac casu na svoju zalubu ako ty?
Rád bicykluje a nemá nič iné na práci , tak jazdí. Ako napísal Lakko, lepšie ako sedieť v krčme.
Jazdiť skoro každý deň bez regenerácie ak mi ide o nejaký výsledok je somarina.
Chodiť do práce , mať rodinu a toľko najazdiť je sebectvo a bezohľadnosť. Do 10 000 km je to v pohode
Za určitých okolností toľko najazdených km uznávam. ( Pozeral som na to z tej pozitívnej strany )
Nemyslím, že Lakko by v tomto prípade niečo závidel
Tak to si zabil. Nie je co zavidiet. Tych 37000 km je pre hobika nezmyselnych. Ci ho to uz bavi ako kolvek. Pat mesiacov denno denne 5-6 hodin v sedadle biku bez regeneracie a oddychu je chore. To jazdia profici ale urcite nie v kuse bez oddychu a s adekvatnou regeneraciou.
Ale za mňa KLOBÚK DOLE chlape.
Máš môj obdiv.
edit: nechcel som to uz dalej rozmazavat ale neda mi to. peto-h len robi o level nizsie to co robi napriklad Bart Bonne. kto chce nech si ho najde na strave a pochopi...
.. asi by tu bolo takych viac co najazdia cez 30 tisic na sezonu no maju deti- rodinu,pracu ci skolu....atd.. kto najazdi 37mičku tak tieto povinosti nema...inak tak ako pises..lepsie takto ako sediet v krcme
lakko napísal:
Sice neviem naco je dobre najazdit za rok 37000 km, ale podla mna je to chore a niekto si lieci komplexi. Napr od aprila do konca augusta bez jedineho dna oddychu. Co tym dotycny chce a komu dokazat? Zjavne ze do roboty alebo do skoly dotycny nechodi. Na druhu stranu lepsie bikovat ako sediet v krcme.
Posledné dva mesiace už boli slabé. Dnes som síce chcel ísť , ale nakoniec sme s deťmi šli lyžovať , tak zajtra bude tohtoročný last švih pod Vihorlat a ešte nejakých 50km a 1000 výškových pribudne
Budúci rok už budem zapínať stravu , tak som zvedavý aké rozdiely budú v porovnaní s barometrom . Čo sa tu popísalo, tak dosť veľké