no už som to našiel, nič priamočiare a zvláštna symbolika.....
perez: ááále prd, si to mýliš s 18. ale nevylučujem, že je dosť mužov na A.D. čo nosia fúziky.
tak to by bol fešák nacista
ináč viete, že kvôli nemu hral Pierre Brice Winnetoua? Bol veľmi podobný typ, ale Francúzi už mali Delona ako hviezdu a producenti nechceli obsadzovať podobného herca, tak sa nechal nahovoriť do pofidérneho nemeckého westernu. no a star was born!
sovietsky rezim nebol o nic menej obludny ako nacisticky, obeti mal podla vsetkeho dokonca viac... rovnako nepochopim ludi s trickom Che Guevaru, alebo Castra...
če je(bol) fešák a tá fotka je náhodou veľmi vydarená, fidela som veru ešte nevidel. mladí rebelanti to majú radi, ale som zvedavý, či by si pod ich režimami rovnako mohli obliecť tričká so západnými tvárami, keby chceli...
ved to, keby si o tom viac pozreli do hlbky, mozno by bolo velmi prekvapeni... ale je to ich prave nosit take handry, vacsina z toho nastastie aj tak vyrastie
pišta, pišta.... vsak ic hocide, do gelnici, smizanoch, krompachoch.....nedam Ti pohube ale nechcem aby si fasnul od niekoho, koho "obhajuje(te)š"....edit: u nas30cm a proti zidom nemam nic ani madarom
Dakujem za upozornenie. Nevedel som, ze v Dobsinej sa zacina rodit kalifat.
no, juraj asi myslel iných "obhajovaných", našich poctivo chránených poberačov dávok a zberačov šrotu o ktorých tam rozhodne nemajú núdzu, tukabel, tukabel!
Pre istotu som si znova precital co som napisal. Pytal som sa na zdroje informacii o pocte zabitych v 2.sv.vojne a pytal ci sa mam bat jazdit okolo Dobsinej. Nebolo tam nic o ciganoch, nikoho som tam neobhajoval. Nemate podaktori problemy aj s citanim, nie len pisanim? Skoda klavesnice. Ale bolo by fajn ak by ste si zalozili svoje forum a neotravovali toto forum svojim slovnym perpetum mobile.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
čo znamená tá 14-ka vľavo dole?
to daj na kiskuvs.obama abo nasavladavs.eu
perez: ááále prd, si to mýliš s 18. ale nevylučujem, že je dosť mužov na A.D. čo nosia fúziky.
ináč viete, že kvôli nemu hral Pierre Brice Winnetoua? Bol veľmi podobný typ, ale Francúzi už mali Delona ako hviezdu a producenti nechceli obsadzovať podobného herca, tak sa nechal nahovoriť do pofidérneho nemeckého westernu. no a star was born!
Lubo SS?
Dakujem za upozornenie. Nevedel som, ze v Dobsinej sa zacina rodit kalifat.