Tam uz pri nadmernych maju napisane toto: "Maximálny rozmer jednej strany dlhší ako 120 cm alebo maximálny súčet všetkých troch strán väčší ako 150 cm alebo váha nad 10 Kg. Pri tejto kategórií si vyhradzujeme právo zásielku odmietnuť k preprave" A kde to este jeho 300cm. Asi fakt len to co odporucal kolega nad mnou ...
Skusiť može, lebo Maximálne rozmery tak, aby súčet strán bol max. 120 cm (napr. 50×40×30), dĺžka jednej strany max 70 cm väčšie rozmery zásielky je nutné konzultovať dopredu, pri väčších rozmeroch účtuje Poskytovateľ príplatok podľa aktuálneho cenníka. https://www.zasielkovna.sk/eshopy/vop
Toho sa neboj tento rok nám to hádam vydá a čosi podnikneme, aspoň Púchov
tak PU bude asi bez sance. uz teraz je v Nimnici celkom pekne blatko, kedze tam tahaju zeleznicu. ale tak na druhu stranu by sa snad dalo a konecne by som ta mohol pozvat na tu zmrzlinu do BY.
Jezus a ty si nejaky moj pobocnik ci co? ked niekto vola 200-300minut mesacne je umne si dat 65€ pausal?s tym som skoncil...ty mudrlant,si prerataj kolko stoja pausaly a kolko volanie v Jurovi: a co ked som zahojeny btc-ckami.....to znamena,ze mam rozhadzovat prachy vokol seba,ci co? ... cisty facepalm
Doteraz som mal v tcome 1000min +1000min roaming + neobmedzene sms + 4GB dat za 39,99€ respektive ak by neboli 4GB ale len 500MB tak je to za 29,99€ stale mas pocit ze pre niekoho kto vela vola sa neoplati fakturovy pausal?
Dakujem vsetkym za rady. Takze ziadna kurierska sluzba to prevziat nechcela. Oslovil som teda prepravcov. TOPTRANS bol ustretovy. 110mat110 motor z traktora? Uff
Ad ten Telekom pokus s nazvom Juro: Ja som nepisal, ze clovek ma vyhadzovat 10 nasobok sumy. Neviem ani, v akom svete canopus zije, ked argumentoval 65 € pausalom a pritom pise, ze potrebuje 200-300 minut. Ak platil 65 € za 300 minut, tak uz sa nedivim nicomu. Ked potrebujem 300 minut, tak si viem v 4ke aktivovat automaticky obnovovany balik 300 minut / SMS za 7,50 € a este mi k tomu daju aj 15 GB dat v ich sieti. Alebo dam 15 € a mam hovory, SMS aj data NEOBMEDZENE a uplne bez starosti. A nemusim riesit nejake strazenie platnosti kreditu a jeho navysovanie, aby sa mi nezmenila cena. Nie vzdy je ta najlacnejsia ponuka ta najlepsia. Ale to je tak, ked clovek pre stromy nevidi les... Takze "cisty facepalm".
"Neviem ani, v akom svete canopus zije"
Nooo, canopus dufam odpusti, ale na to sa neda nespomenut na vtip, co tu niekto uz daval .. o tom programe na ochranu svedkov .. otec synovi vravi , pojdeme tam, kde nas nikto nenajde a syn "do levic nieeee"
Ta 4ka s ponukou automaticky obnovovaneho 300 minutoveho balika za 7,50 € / unlimited balika za 15 € je tiez bez viazanosti. Btw. aj ked opustime tieto "sockovske" riesenia s cenou stlacenou co najnizsie, tak unlimited pausalny balik u hociktoreho klasickeho operatora a bez viazanosti je k dispozicii do 30 € a nie za 65 €...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tam uz pri nadmernych maju napisane toto: "Maximálny rozmer jednej strany dlhší ako 120 cm alebo maximálny súčet všetkých troch strán väčší ako 150 cm alebo váha nad 10 Kg. Pri tejto kategórií si vyhradzujeme právo zásielku odmietnuť k preprave" A kde to este jeho 300cm. Asi fakt len to co odporucal kolega nad mnou ...
http://www.toptrans.cz/portal/page/portal/toptrans_www_sk/
Skusiť može, lebo
Maximálne rozmery tak, aby súčet strán bol max. 120 cm (napr. 50×40×30), dĺžka jednej strany max 70 cm väčšie rozmery zásielky je nutné konzultovať dopredu, pri väčších rozmeroch účtuje Poskytovateľ príplatok podľa aktuálneho cenníka.
https://www.zasielkovna.sk/eshopy/vop
aky velky rozmerovo a kolko vazi?
My sme vo firme posielali už viac krát cez http://www.dhlfreight.sk/ , balíky rozmeru 120x80x100 váhy 300kg a bez problémov. (Išlo to do Grécka)
Doteraz som mal v tcome 1000min +1000min roaming + neobmedzene sms + 4GB dat za 39,99€ respektive ak by neboli 4GB ale len 500MB tak je to za 29,99€ stale mas pocit ze pre niekoho kto vela vola sa neoplati fakturovy pausal?
Popripade O2 ma brutalne pausaly za zlomok ceny
110mat110 motor z traktora? Uff
Nooo, canopus dufam odpusti, ale na to sa neda nespomenut na vtip, co tu niekto uz daval