Zdravím, mám v pláne si kúpiť cyklistickú prilbu. Rozpočet cca 50-60€, aká značka (prípadne presný typ) je v tejto cenovej kategórii najlepšia ? Ďakujem za rady.
Kua zas mi pomahate, z tych co som dal sa vam ktora paci, ta aero sa mi paci lebo vyzera trochu ako evade, druha je pekna v bielo ciernej verzii a tretia v cierno cervenej a neviem sa rozhodnut
pri jazde v lese mi je to tiež za jedno... ale na maratónoch som si zažil pár pekelných stúpaní po holom slnkom zaliatom rúbanisku... a to sú chvíle kedy by som teda svetlú priblu bral všetkými 10timi....
ak si pod stromami..alebo ideš po tom slnku rýchlejšie (či už zjazd alebo rovina..) už ťa ofukuje dostatočne na to aby si nepociťoval nejaký výrazný rozdiel
preto vravím ak to bude na cesťák, čiernej pribly by som sa nebál
scarinko
trošku OT, ale prilbu by som (osobne) bez vyskúšania asi nekupoval ...
a k téme, FAREBNÁ (podľa "okolia") prilba je tiež bezpečnostno-vizuálny prvok hlavne na ceste, v kolóne je to asi prvé čo si človek medzi autami všimne, ak farebne vytŕča, môže TO pomôcť ...
scarinko
a k téme, FAREBNÁ (podľa "okolia") prilba je tiež bezpečnostno-vizuálny prvok hlavne na ceste, v kolóne je to asi prvé čo si človek medzi autami všimne, ak farebne vytŕča, môže TO pomôcť ...
dik, som si toho vedomy, beriem to riziko, cena je pomerne nizka
Kua zas mi pomahate, z tych co som dal sa vam ktora paci, ta aero sa mi paci lebo vyzera trochu ako evade, druha je pekna v bielo ciernej verzii a tretia v cierno cervenej a neviem sa rozhodnut
Chceš pomôcť a doteraz si sa nevyjadril na aký bike to chceš. Za mňa biela alebo červená. NOTUS sa mi zdá málo vetratelný ale možno sa mýlim. Posledné dva linky sú pekné. Je to vec vlastného vkusu.
je to mozne, alebo mi sadne a budem sa s nou veselo prevazat na bajku vsetko co objednavas na seba cez net je risk, malo by sa to dat ale vratit a dokonca tam pisali ze do 10 libier preplacaju postu naspat tak ak by nahodou ...
Máte niekto skúsenosti s touto prilbou? Celkom sa mi páči jedinečný dizajn, charakteristický pre túto značku a cena je veľmi priaznivá, tak či to za to stojí, či si radšej priplatiť za niečo možno lepšie ? Zatiaľ nosím len XC prilbu, no uvažujem o lepšej ochrane, pre istotu http://www.gravity-shop.sk/index.php?route=product/product&product_id=3680 trochu mám obavy z odvetrania, aj keď píšu, že vetraná je veľmi dobre, no asi netreba veriť všetkému, čo napíšu a aj tá veľkosť, rozsah nastavenia len 2 cm, teda nič moc
Tiež sa mi to kedysi vôbec nepáčilo, asi ako väčšine z vás , no s odstupom času som nejak zmenil názor, ako je škaredá, tak je zároveň aj pekná a jedinečná , ale s tým vetraním to asi nebude bohvie čo, ale mám rád takéto veci čo majú svoj osobitný rukopis a podpis dizajnéra, aj keď určite sa to nepáči každému , tie ich top prilby stoja asi 3 násobok a určite to bude kvalitou vetrania aj prevedenia niekde inde, toto bude asi niečo štandardné k podobnej cenovej relácii, tiež mám xc prilbu za 60 € a vetranie teda nič moc a to má tých otvorov o dosť viac, takže toto bude na tom asi horšie, aj keď tá moja už má asi 5 rokov a odvtedy sa toho dosť zmenilo....ale asi pozriem niečo iné, aj to nastavenie veľkosti len 2 cm sa mi moc nepáč, napr, keď si potrebuješ dať v chladnejšom počasí čiapku, normálne by musela sadnúť presne na spodnej hranici, nezdá sa mi to ideálne riešenie, aj keď dizajn ma zaujal AdMich chcel by som tak do 100 € mám pár tipov ako napr. giro hex, prípadne aj xen, aj keď tá bude asi drahšia, nejaké zaujímavé mali aj bell, no ale aj z tých lacnejších značiek sa tu objavili celkom zaujímavé, napr. author a páčila sa mi celkom aj jedna od bontrangeru, zabudol som názov a hľadať sa mi to teraz nechce , no ak máte ešte nejaký dobrý tip okrem spomínaných, tak môžte dať, samozrejme môžu byť aj lacnejšie, kľudne aj za 50,60 € aj keď tam je to asi ťažšie nájsť nejakú dobrú a kvalitnú, no občas sa dá, hľadám dobrý pomer cena/výkon
imro1 s tou IXS nič nepokazíš, mal som ju vyše roka...no potom som vydražil za dobrý peniaz Bell Super. Nebyť tejto možnosti, vozím IXS dodnes....
A z tých lacnejších no stále pekných - BBB Varello...výborná, ľahká prilba, s ochranou zátylku a sieťkou proti hmyzu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak si pod stromami..alebo ideš po tom slnku rýchlejšie (či už zjazd alebo rovina..) už ťa ofukuje dostatočne na to aby si nepociťoval nejaký výrazný rozdiel
preto vravím ak to bude na cesťák, čiernej pribly by som sa nebál
dik, som si toho vedomy, beriem to riziko, cena je pomerne nizka
Chceš pomôcť a doteraz si sa nevyjadril na aký bike to chceš. Za mňa biela alebo červená. NOTUS sa mi zdá málo vetratelný ale možno sa mýlim. Posledné dva linky sú pekné. Je to vec vlastného vkusu.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/prilba-longus-dirtz-cierna/9104
Koľko chceš investovať do prilby?
inak s vetranim to nebude teda ziadna vyhra, ale proti gustu...
A z tých lacnejších no stále pekných - BBB Varello...výborná, ľahká prilba, s ochranou zátylku a sieťkou proti hmyzu...