já byť legálny kadernik ledva prezivajuci s malymi detmi a dozviem sa, ze ma nejaky ilegal obera o potencialnych zakaznikov, asi by ma to sralo a mozno by som to tiez riesil....nevravím,ze hned udaním, ale skor dohovorom, varovanim....a tak dalej...Ale ak ju udala "spokojna zakaznicka", to je uz trosku silna kava...Asi ta zakaznicka nebola taka spokojna, ako to dotycna illegal kadernicka popisovala...ale nezavidim jej, to je bez debaty..
johnnySVK pozeráš sa na to zle... tie čo chodili k nej niesú potencionálne zákazníčky tých salónov s dvojnásobnou cenou ani nikdy nebudú... ak by nechodili k nej asi by sa strihali samé doma...
misopetrovic .... Miso, skludni sa!!!..... ludia nechodia na MTBiker kvoli tomu aby citali tvoje posledne slovo v akejkolvek teme..... uz raz si za koko.a bol, bol si vysmiaty.... dal si si pauzu, zacal si pozvolne prispievat a zas je to kde bolo......... nic v zlom
bol som jeden z prvych co ta zacali brat normalne/vazne a ukazujes sa ze si stale nedozrete mlada ktore ma malo roboty v praci a prebytok hormonov
bajkuj, uzivaj si zivot a prestan sem pisat *****viny v milion temach prosim ta
na rozdiel od teba mam nejaku aj ked slabu sebareflexiu a uz sa od isteho casu zapajam len tam kde mozem zmysluplne prispiet.... ale ty okomentujes vsetko ako keby si bol autor sveta a ver mi ze to tu ludom lezie na nervy mozno viac ako adop a milanko dokopy.....
ja som svoj prispevok nemyslel ani utocne ani zlostne.... skor otcovsky..... este raz.....daj si pauzu
(Lubo, to vykanie bolo myslene ako metafora ze aj ked niektorym bude utekat oproti, aj tak ich nedobehne..... viem ze si pochopil a len ***** )
philJ aspon vieme do akej temy rad chodis
Tesak: vsak ale ak niekto komentuje vsetko to nie je preto, ze sa citi ako majster sveta, ale ze je komunikativny .. majstri sveta maju iny prejav. Jedneho som takeho zazil na bike-fore Niektori chlapi su ukecanejsi nez zenska, alebo aspon maju obcas taku chvilu .. vsak sa urcite dievcence aj boja moc prispievat, aby ich niekto neposlal kadelahsie, ako sa uz parkrat stalo
Akurát ja nemám nič proti Misovi len ma nebaví na každej strane v každom fóre vidieť kvanta príspevkov bez výpovednej hodnoty od tej istej osoby... a keď sa potrebuje vykecat, nech keca v robote so zákazníkmi alebo nech ide na bajk
Mozno by stacilo, keby sa tam neratal pocet (ako som navrhoval) z niektorych "preflaknutych" tem . Ako pieskovisko, status, male karpaty, velke karpaty, galeria bajkov, postarka .. eee, tak dobre. Asi ten reset bude lepsi
Tesak zabijes sa ze som taky vyrecny ked cely den srobujes kolesa, a nastavujes radenie tak celkom padne vhod len tak komunikovat na fore kto ma pozna vie ze som extremne ukecany... ak sa neda kecat tak pisem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.instagram.com/p/BTPmFBWgkDG/
já byť legálny kadernik ledva prezivajuci s malymi detmi a dozviem sa, ze ma nejaky ilegal obera o potencialnych zakaznikov, asi by ma to sralo a mozno by som to tiez riesil....nevravím,ze hned udaním, ale skor dohovorom, varovanim....a tak dalej...Ale ak ju udala "spokojna zakaznicka", to je uz trosku silna kava...Asi ta zakaznicka nebola taka spokojna, ako to dotycna illegal kadernicka popisovala...ale nezavidim jej, to je bez debaty..
bol som jeden z prvych co ta zacali brat normalne/vazne a ukazujes sa ze si stale nedozrete mlada ktore ma malo roboty v praci a prebytok hormonov
bajkuj, uzivaj si zivot a prestan sem pisat *****viny v milion temach prosim ta
EDIT: vacsine by si mal VYKAT ak by o to islo
btw. ak ma nechceš čítať kludne si ma blokni
ja som svoj prispevok nemyslel ani utocne ani zlostne.... skor otcovsky..... este raz.....daj si pauzu
(Lubo, to vykanie bolo myslene ako metafora ze aj ked niektorym bude utekat oproti, aj tak ich nedobehne..... viem ze si pochopil a len *****
philJ aspon vieme do akej temy rad chodis