Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
Novinka -15% BMC Teammachine R 01 ONE bicykel, carbon/neon red
9 999 €
-15%
MOC 12 999 €
Novinka -8% BMC Teammachine SLR 01 ONE bicykel, carbon/neon red
11 999 €
-8%
MOC 12 999 €
Novinka -5% Giant Defy Advanced 1 bicykel, frost silver/cordovan
3 549 €
-5%
MOC 3 749 €
Novinka -15% Giant Propel Advanced 1 bicykel, lcicle white
3 549 €
-15%
MOC 4 399 €
Novinka -5% Giant TCR Advanced 2 KOM bicykel, carbon
2 699 €
-5%
MOC 2 849 €
Výpredaj -24% Pinarello Dogma F Dura-Ace Di2 VISION METRON 45 SL DB bicykel, svetlomodrá/čierna
11 299 €
-24%
MOC 14 799 €
Novinka Bianchi Oltre Comp Ultegra Di2 bicykel, metallic celeste/black
od 4 899 €
MOC 5 944 €
-19% Bianchi Oltre RC Frame Kit rámová sada, tmavá sivá/celeste
4 449 €
-19%
MOC 5 599 €
Kupoval som ako komplet v katalogovej vybave v CR este minuly rok (mech. ultegra, hlinikove dt swiss kolesa atd). Za ten rok som pomenil v podstate vsetko co sa dalo kvoli uspore hmotnosti aj inym veciam. Duru som objednaval uz davnejsie priamo z japonska kedze u nas stale nebola dostupna. Rovaly som zvolil kvoli tomu, ze su to najlahsie a najsirsie diskove tubeless kolesa na cestak so strednou vyskou profilu ake som nasiel. Sirsie su uz len enve 4.5 ar disc ale zasa su aj kus tazsie a drahsie.
@matej.gubis kotucovy cestak som chcel vyskusat po tom ako som par rokov jazdil na klasickom a s brzdnym ucinkom v kopcoch s karbonovymi kolesami som nebol uplne spokojny /mozno je to aj mojou minulostou v MTB/ No a ked som sa rozhodol ze disky ano tak som si dal prioritu dostat sa s nim na vahu mojho predosleho klasickeho cestaku.
Toto je momentalne moj vysnivany bike, hlavne ak je to SLR1. Do profilu ho zaradeny nemas. Nevies preco je v zakladnej vybave, teda od vyrobcu taky tazky? vyzera to, ze to asi bude ram, ked aj po odlahceni je hmotnost stale tak vysoko co by ma pri SLR1 prekvapilo, ved to je pretekarska uroven karbonu nie?
Co je zakladna nevyhnutnost upgradovat na takomto novo kupenom BMC? Riaditka nie su vyskovo nastavitelne? Musel si nieco doladovat alebo ti to sadlo, alebo si to niekde najprv aj odskusal a isiel si na istotu. Vdaka za odpoved.
Upgrade by som nenazval nevyhnutnostou skor ma to len bavi
ďakujem...chcel som..
volant perfekto