uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
ja som si z tade objednaval trenazer Tacx a tiez som si myslel ze na fakturu akosi zabudli. ale zavolal som im a navigovali ma kde v krabici je schovana a skutocne tam bola takze ak mas problem ze si nemal fakturu tak tam zavolaj alebo napis a myslim ze sa najde, pripadne doposle
Caute.
Ja som objednal kola mavic Crossride 07 INTL http://www.kolokram.sk/product_info.php?cPath=22_71&products_id=1923
Potvrdzujuci mail mi prisiel asi tak do hodiny. Objenaval som to vo stvrtok a v pondelok mi prisiel dalsi mail ze tovar bol poslaný. Balik prisiel v Stredu.
Cena bola 4990 Sk a pri objednavani mi dalo postovne zdarma a ked prisiel balik bola tam cena 5090Sk tak asi balne zdarma nieje . Ale stale lepsie
ako u nasich predajcov v obchodoch
ber to tak, ze celkova cena nakupu neprevisovala cenu 5ooo,- a viac. Preto podla mna, i ked ti napisalo ze postovne zdarma, logicky si si mohol domysliet ze postovne zdarma nebude. Je to svinstvo, ale je to tak. Mohol si radsej nieco v tej cene postovneho nieco dohodit do objednavky.
Pri mojom vypocte kolko usetrim pri nakupe z kolokram.cz som zabudol zapocitat poplatok banky za prevod do zahranicia, co je v Tatrabanke pri internetbankingu 300,- Sk a na pobocke dokonca 500,- Sk , takze pri platbe cez i-banking usetrim voci kolokram.sk len 100,- Sk.
Kupim to asi este z nejakymi prkotinami rovno zo Slovenska.
OK, mrknem do krabice este raz a dokladne.
Inac bral som to na dobierku, a ani tetuska na poste mi nic nedala, dal som jej peniaze, podpisal som papier, a dala mi krabicu.
OK, mrknem do krabice este raz a dokladne.
Inac bral som to na dobierku, a ani tetuska na poste mi nic nedala, dal som jej peniaze, podpisal som papier, a dala mi krabicu.
No tetuska na poste ti isto iste neda fakturu
Sorry, ale niektori ludia mi pripadaju ako z inej planety...
Ja som vcera rano objednaval prehadzovacku a dnes som si bol pre nu na poste. Takze, dost expresne vybavenie a dorucenie + dobra cena.
100% spokojnost.
No volal som, pisal na icq, aj mail, a nic
Dufam ze ked niekedy nahodou budem musiet reklamovat, tak sa na mna nevy...
Inac obchod dobry, aj tie ceny, ale nebudem si tam pre istotu kupovat nic vaznejsie okrem spotrebneho materialu (duse, retaze a pod...)
No volal som, pisal na icq, aj mail, a nic
Inac obchod dobry, aj tie ceny, ale nebudem si tam pre istotu kupovat nic vaznejsie okrem spotrebneho materialu (duse, retaze a pod...)
To mi nehovor že nič.... ja napíšem mail a najneskôr na 2 deň odpoveď
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
100 Sk nad 5000 zdarma.
Ja som objednal kola mavic Crossride 07 INTL http://www.kolokram.sk/product_info.php?cPath=22_71&products_id=1923
Potvrdzujuci mail mi prisiel asi tak do hodiny. Objenaval som to vo stvrtok a v pondelok mi prisiel dalsi mail ze tovar bol poslaný. Balik prisiel v Stredu.
Cena bola 4990 Sk a pri objednavani mi dalo postovne zdarma a ked prisiel balik bola tam cena 5090Sk tak asi balne zdarma nieje
ako u nasich predajcov v obchodoch
ber to tak, ze celkova cena nakupu neprevisovala cenu 5ooo,- a viac. Preto podla mna, i ked ti napisalo ze postovne zdarma, logicky si si mohol domysliet ze postovne zdarma nebude. Je to svinstvo, ale je to tak. Mohol si radsej nieco v tej cene postovneho nieco dohodit do objednavky.
ale nevadi. stastne pouzivanie kolies.
michal sykora to je asi on line predavac mi bez problemu dal na cokolvek odpoved cez icq
Kupim to asi este z nejakymi prkotinami rovno zo Slovenska.
celkom dobry napad...
No tetuska na poste ti isto iste neda fakturu
Sorry, ale niektori ludia mi pripadaju ako z inej planety...
100% spokojnost.
Tak tam zavolaj ako sme ti hovorili
To mi nehovor že nič.... ja napíšem mail a najneskôr na 2 deň odpoveď