Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
-10% Finish Line Bike Wash čistiaci prostriedok, 1 l, rozprašovač
12,59 €
-10%
MOC 13,99 €
-20% Juice Lubes Frame Juice Gloss obnova lesku, sprej, 400 ml
10,39 €
-20%
MOC 13,89 €
chalan ide na everest? to bude nizsi prevod jak mam na jeep-e
ved si mohol pockat na 12sp shimano
ked bude, kupim ho. chcem to objektivne porovnat. ale uprimne, toto neni zle. len ergonomicky mne paky shimano sedia viac, plus som uz nauceny radit ukazovakom o 2 dolu, takze mi to na srame chyba.
Samozrejme, že nepotrebuješ boost zadnú stavbu. Veľa výrobcov má hardtaily s Eagle bez boostu. Aj Kross na ktorom jazdí Kross Racing Team s majsterskou sveta Jolandou Neff.
orezavac, kafe a 10 minut.. a bude ti to radit presne ako ma shimano radit. o 2 dolu.
jasne. to s boost-om nema nic. mam to aj aj boost aj neboost. len si ustraz linku. ja som musel pri race face podlozkovat 1.5mm. inak pohoda.
Jo zohnal som za dost dobru cenu no a mam momentalne 11sp tak dufam ze sa zmesti kolega musel dat podlozku pod rychloupinak lebo sa mu nezmestilo.
Radíš /radíte ostatní/ na ťažšie prevody ukazovákom? Naučil som sa radiť palcom, ukazovák je väčšinu času na brzde.
Radenie o dva prevody naraz by mi chýbalo.
Na radenie o 2 dole pouzivam dvojklik. Používam to často.
Radenie o dva prevody naraz by mi chýbalo.
to si pis ze to chyba! ja som odchovany dlhe roky na shimane, prechod na eagle je bolestivy.
A tiez na tom pristane orol.
paradna sada