misopetrovic napísal:
“Som si hovoril kolko to bude trvat kym pridu s podobnym systemom ako ma jablko us roky.... Tak uz sa dockali aj ludia so zelenym muzickom

Na tu otazku coho sme sa teda dockali my s androidom? A kolko to teda trvalo, odpovedate takto? :
misopetrovic napísal:
tak ono keby si si dal tú námahu...a začal príspevok po príspevku študovať čo kto napísal... ver tomu že také množstvo breptov by si našiel na hocikoho na fóre...
ale som rád že si niekto dal tú námahu a podrobne ma sleduje

len nádejného stalkera musím sklamať.. na pánov v rokoch veru niesom

ale palec hore za vytvorenie nového gmail konta aby mohol vytvoriť nové mtbiker konto....
"Teda, to muselo dát příšernou práci. Přitom taková blbost, co?" - z filmu Pelíšky (1999)

Sam ste si odpovedal, ze pisete brepty a nezmysli !!! Len sa snazite obhajit, ze pisete h.vna, a pisete k temam o ktorých viete opäť len hov. a. Nazvyme to breptiky, keby si hladal tak najdes na kazdeho, zial nie nejdes, urcite nie Vasho rangu a kalibru

TO JE TEDA ODPOVED K TEME, K VECI A UPLNE PRESNA NA TO, CO SOM SA PYTAL. Obkecavat viete ale priamo odpovedat nie, len tliachate o breptoch a vyhýbate sa odpovedi, lebo viete, ze pisete *****..ny.
Pekne zbabele. A ked pan Gusto0 spolu s pano petrovicom povedia, ze mam dve konta, tak to tak aj urcite bude

Tak ako s nálepkami a xy vecami co vysli z jeho ust a realita kilometre daleko...