Mladenci su vtipny...ja by som tam dal nieco taketo, pobavil som pre predstavu. Kosiky budu v skutocnosti o nieco mensie samozrejme, len som chcel az vyzneju
astro nieje takyto nadpis zavadzajuci? da sa z neho urcit, kto koho poraza? bez toho, aby si cital clanok. Neda sa to chapat tak, ze ako Renault, tak aj Nissan moze byt ten, kto je porazeny a naopak?
Ako sa darí predajom elektromobilov v Európe? Renault poráža Nissan
Kto poráža koho vs. koho poráža kto.
Ja by som sa z hľadiska slovosledu priklonil k prvému variantu takže pre mňa jasné.
Ale príliš vedecké ani jednoznačné zdôvodnenie to nie je, uznávam
Kto poráža koho vs. koho poráža kto.
Ja by som sa z hľadiska slovosledu priklonil k prvému variantu takže pre mňa jasné.
Pred "takže" ti chyba ciarka.
Z hladiska slovosledu nie je mozne objektivne sa priklonit k ani jednej z moznosti. Pozicia predmetu a podmetu v takejto vete je dana iba volou zdoraznit jednu ci druhu znacku.
Ak by bol teda clanok o vzostupe znacky Renault, bolo by po precitani tejto vety mozne vyhlasit, ze Renault vitazi. To vsak zistia iba citatelia s pristupom k platenemu obsahu.
"Renault poráža Nissan" je sucastou nazvu clanku a tie by mali byt co najjednoduchsie, preto nevidim dovod ocakavat iny slovosled ako "podmet+prisudok+predmet" . Na druhej strane, islo by vymysliet aj lepsi nazov. Nazov ma podat zakladnu informaciu o com sa v clanku pise a zaroven navnadit citatela na precitanie si jeho obsahu. Povodny nazov je odveci.
Kolko nepacikov za nazor ze bike je na leto
A som toho isteho nazoru, bikovat sa da od aprila do novembra a celkom pohodlne, nevidim dovod hltat ten ladovy vzduch so satkou cez usta ked sa daju robit aj ine sporty. Napr skyalp, lyze, bezky.
Ale uz kazdy nech si robi ako sa mu paci
Skyrunning poznám, ale [Skájalp]? Really?
Ale inak s tebou súhlasím.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som to dal citovat cele, ako si to napisal
Misa je mäkká napriek tomu, že je z porcelánu. Ale napríklad z Mysu Canaveral na Floride štartujú/štartovali raketoplány
Ako sa darí predajom elektromobilov v Európe? Renault poráža Nissan
Čítajte viac: https://auto.sme.sk/c/20765599/najpredavanejsie-elektromobily-v-europe-su-renault-a-nissan.html#ixzz57or5QTwl
Pred "takže" ti chyba ciarka.
Z hladiska slovosledu nie je mozne objektivne sa priklonit k ani jednej z moznosti. Pozicia predmetu a podmetu v takejto vete je dana iba volou zdoraznit jednu ci druhu znacku.
Ak by bol teda clanok o vzostupe znacky Renault, bolo by po precitani tejto vety mozne vyhlasit, ze Renault vitazi. To vsak zistia iba citatelia s pristupom k platenemu obsahu.
A som toho isteho nazoru, bikovat sa da od aprila do novembra a celkom pohodlne, nevidim dovod hltat ten ladovy vzduch so satkou cez usta ked sa daju robit aj ine sporty. Napr skyalp, lyze, bezky.
Ale uz kazdy nech si robi ako sa mu paci
Skyrunning poznám, ale [Skájalp]? Really?
Ale inak s tebou súhlasím.
Davno si ma nespomenul
Ale inac dakujem za upozornenie
To bude na nejakú nebeskú lyžovačku
https://noizz.sk/kviz/kviz-vies-spravne-pisat-ii-a-y-y/t548db7