vsak tolko ma voda v plavecmo bazene na Pasienkoch a tam treba plavat , inak clovek zmrzne / po rozplavani uz sa da aj vydrzat/ .. zatial najlepsi je termalny hotspot v Besenovej, s 42st. tusim, ten je fajn
Treba ist na Palcmansku masu do Dediniek. Ked som bok decko, tak sme tam boli... V juli mala voda 19°C. Luxus. A za tie roky sa nic nezmenilo, stale tam je otrasny hotel Priehrada
no a kliestom sa toto tropicke burkove pocasie musi naramne pacit - za posledny mesiac piaty zahryznuty - a to nechodim ani na turistiku len bicyklujem a to cez hustiny ani nejazdim - na biku som kliesta chytil malokedy.
..ja som s partakmi niekedy 10 rokov nazad preliezol cez plot v bojniciach do pramena...dnes je tam myslim restika na vode....to malo asi 40°C ? dalo sa tam vydrzat asi minutu....
ani kalameny nie su zle ale az na ty "dotěrný hovada" - v juli by som tam uz nikdy nesiel....hlavu som mal dobodanu FEST
V zimných mesiacoch je teplota vody na úrovni úžasných 26 – 28 stupňov Celzia, v lete dosahuje teplota až 35 stupňov.
Inak clanok musel pisat nejaky bratislavcan, google ukazuje 3h po okreskach a v clanku pisu ze cesta trva nieco cez dve hodiny asi ked ides po okreskach 130 tak ano za 2h si tam.
Inak dajte niekto vediet ci to je volne pristupne alebo treba nejakemu hotelu platit vypalne.
Volne pristupne? Hadam zartujes. Je to tam dost drahe. 17E/den zaklad. Doplnkove sluzby za priplatky.
Zamerane na nemeckych dochodcov, rodiny s detmi tam atrakcie pre deti nenajdu. A ved kto by uz pustal deti do tmavej vody 38 m hlbokej same? Deti su dokonca neziaduce, ich dzavot vyvolava pohorsenie - starsi nemci chcu klud. http://www.spaheviz.hu/en/tofurdo/services
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hm, ja vlastne tiez... Tak nic, si mi pokazil plan na zimny vylet. Uz si spokojny?
vsak tolko ma voda v plavecmo bazene na Pasienkoch
ani kalameny nie su zle ale az na ty "dotěrný hovada" - v juli by som tam uz nikdy nesiel....hlavu som mal dobodanu FEST
Inak clanok musel pisat nejaky bratislavcan, google ukazuje 3h po okreskach a v clanku pisu ze cesta trva nieco cez dve hodiny
Inak dajte niekto vediet ci to je volne pristupne alebo treba nejakemu hotelu platit vypalne.
Zamerane na nemeckych dochodcov, rodiny s detmi tam atrakcie pre deti nenajdu. A ved kto by uz pustal deti do tmavej vody 38 m hlbokej same? Deti su dokonca neziaduce, ich dzavot vyvolava pohorsenie - starsi nemci chcu klud.
http://www.spaheviz.hu/en/tofurdo/services