Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
Cawte, potrebujem aktuane riesit nosic minimalne na 2 enduro bajky, problem je ze mam passat sedan bez stresnych lyzin a bez moznosti instalacie taznej gule. Cize asi jedina normalna moznost je hodit to na kufor. Nasiel som Saris superbones (na obr. ) co vyzera celkom pouzitelne. Ma s tym niekto skusenost? Nezakryva to zadne zadne svetla a EVC? Nerad by som totiz kupil blbost za 400E.
Pravdepodobnosť že si bude prekrývať nejakú časť svetiel je dosť vysoká, preto budeš potrebovať niečo také (http://www.kmart.sk/sport/saris-svetelna-rampa/) a k tomu samozrejme si dať na aute spraviť elektroinštaláciu aby si to mal ako spojazdniť. Keďže mám Audi bez špeciálnej elektroinštalácie sa to nezaobíde takže rátaj nejakých cca 100 eur ak by ti stačila elektroinštalácia bez napojenia priamo na riadiacu jednotu. Ak originál tak cca 250.
Kedže nemáš lyžiny dá sa použiť alternatíva ale cez rám dverí (https://www.thule.com/en-gb/gb/roof-rack/car-racks?q=WXefdsTBy). Plus potom k tomu nejaké tie nosiče na bike a keďže máš Enduro odporučil by som priamo Yakima Frontloader.
Ak môžem odporučiť Vezmi Thule majú najprepracovanejšie diely priamo na konkrétne autá najlepšie to sedí a nič tým nepokazíš. Whisbar je dizajnovo lepšie prepracované ale thule ale čo sa týka uchytenia popod rám dverí je to tragédia, ver mi viem čo hovorím predávam to a občas aj montujem zákazníkom,
Ahojte chcem sa spýtať. Originálny nosič na strechu k nemu dostanem aj nejaký certifikát ktorý následne polícia pri kontrole môže žiadať či nič také není alebo to nekontrolujú ? Ja som strojár a na aute mám pozdĺžne lišty originálne a uchytenie bicyklov by som si bez problémov vyrobil
Pre dva neviem. Ja mam Talon na jeden bike a iny nosic by som uz nechcel. Fakt super rychla montaz demontaz na akekolvek auto. Clovek sa moze rozhodnut ze ide niekde autom s bikom a za 5 minut je bike na streche. Mal som obavy, ako to bude drzat, ale po 2.5 hodine po nasich cestach to bolo prisate ako na zaciatku.
Ja mám na priečnikoch od Thule, nahodený nosič Hakr Alu na T-skrutkach, mal by byť do 130 km.h-1, manipulácia jednoduchá, treba len dobre utiahnuť a kolesá sa zaisťujú plastovými popruhmi
Mám od nich aj box a v pohode, je to česká firma, všetko by malo byť testované.
zdravím, máte niekto nosič na ťažné menabo winny? ak áno, viete tam dostať cesťák? mne sa to nedarí. na rôzner mtb, zjazďáky aj krosové je ok.
v´daka za radu
Ahojte, pokukujem po nosiči na 2 bicykle. nemmám ťažné, takže to asi budem riešiť nosičom na 5-te dvere. Mám zatiaľ vyhliadnutý THULE ClipOn High 9105. Má s ním niekto skúsenosti? Auto mám VW Golf V. Bude to na tých dverách držať? Ide mi hladne o stabilitu a tiež o to či to náhodou nepoškriabe celé dvere. Dík
Ahojte, pokukujem po nosiči na 2 bicykle. nemmám ťažné, takže to asi budem riešiť nosičom na 5-te dvere. Mám zatiaľ vyhliadnutý THULE ClipOn High 9105. Má s ním niekto skúsenosti? Auto mám VW Golf V. Bude to na tých dverách držať? Ide mi hladne o stabilitu a tiež o to či to náhodou nepoškriabe celé dvere. Dík
Mal som na piate dvere a teraz na streche a v živote uz by som nechcel ten na piate dvere. Poskriabe ti lak, vyhegle pánty, a musis stale dávať dole. Na streche to mam stále a nemusim nic riešiť plus je to pohodlnejšie a kufok pekne prístupný. Spotreba je rovnaka u oboch by som povedal.
Mal som na piate dvere a teraz na streche a v živote uz by som nechcel ten na piate dvere. Poskriabe ti lak, vyhegle pánty, a musis stale dávať dole. Na streche to mam stále a nemusim nic riešiť plus je to pohodlnejšie a kufok pekne prístupný. Spotreba je rovnaka u oboch by som povedal.
No len na mojom aute nemam na strechce ziadne uchytky kde upevnim stresny nosic, musel by som to mat ako su dvere popod tu gumu. Cize aj tam mozem doskriabat lak, tie panty ma ani nenapadli ze to moze narobit taku sarapatu, je pravda ze drziak + 2 biky je uz nejaka vaha. Uvidim no, popremyslam. Dik za info kazdopadne
No len na mojom aute nemam na strechce ziadne uchytky kde upevnim stresny nosic, musel by som to mat ako su dvere popod tu gumu. Cize aj tam mozem doskriabat lak, tie panty ma ani nenapadli ze to moze narobit taku sarapatu, je pravda ze drziak + 2 biky je uz nejaka vaha. Uvidim no, popremyslam. Dik za info kazdopadne
Ja mam Hondu civic a tiez nemam na streche nic naco by sa to dalo dat tak som to riesil tym na dvere pod gumu a v pohode.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kedže nemáš lyžiny dá sa použiť alternatíva ale cez rám dverí (https://www.thule.com/en-gb/gb/roof-rack/car-racks?q=WXefdsTBy). Plus potom k tomu nejaké tie nosiče na bike a keďže máš Enduro odporučil by som priamo Yakima Frontloader.
http://www.tazargroup.sk/stresne-nosice?carBrand=vw&carModel=passat
Pre dva neviem. Ja mam Talon na jeden bike a iny nosic by som uz nechcel. Fakt super rychla montaz demontaz na akekolvek auto. Clovek sa moze rozhodnut ze ide niekde autom s bikom a za 5 minut je bike na streche. Mal som obavy, ako to bude drzat, ale po 2.5 hodine po nasich cestach to bolo prisate ako na zaciatku.
Mám od nich aj box a v pohode, je to česká firma, všetko by malo byť testované.
v´daka za radu
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/nosice-na-auto/nosice-na-tazne/menabo-winny-3-nosic-na-tazne-zariadenie-pre-3-bicykle-224475.html
Ja mam Hondu civic a tiez nemam na streche nic naco by sa to dalo dat tak som to riesil tym na dvere pod gumu a v pohode.