stúpanie dolinou po asfaltke, neskôr po šotoline traverzuješ horu, zjazd do Železného...asfaltka na Magurku, odobočka späť nad Železné po šotoline a následne lesný trávnatý zjazdík do L.Lúžnej...nič extra technicky náročné
presne ako pise katko.. je to klasicky zvaznicovy maraton, ale tie luky s vyhladmi to vynahradili. mne sa pacilo a kebyze to nemam tak daleko, tak idem urcite znovu
Načo tu spomínate dokola tie panorámy. Tie sú pre mňa zaujímavé keď idem na výlet, inak ich mám v trupke - vnímam po čom idem a nie čo pri tom dookola vidím.
Ty si Katko v sobotu ako vnímal tie nádherné Súľovské panoramata???
No tak diky za fajn akciu teda nakoniec by mi uplne stacilo aj 23km. Uvodny usek ma zaskocil - toz moje vrcharske kvality nikdy neboli bohvieake a potom sa to uz so mnou tahalo. Pravdepodobne moj najsmutnejsi vykon v mojej kratkej maratonskej kariere. Ale prostredie nadherne fakt to stalo za to.
Pekný pretek Ja som si dal premiérovo posledné miesto v kategórii. To sa mi ešte nestalo, ale je pravda, že tento rok sa rozbieham pomaličky a poriadne až od júna. Inak nie je čo vytknúť. Ten 23 km okruh ponúkol v podstate všetko: zvážnice, lúky a aj pekný singlík. Ale tá zvážnica na začiatku dala zabrať aj mne. 2 x okruh bol celkom náročný, ale som spokojný - po minulotýždňovom nevydarenom a nedokončenom Súľove som si konečne 1 x tento rok svižnejšie zapretekal. Pekný malý pretek v prekrásnom prostredí sa mi páčil a budúci rok sa vidíme...
Oceňujem organizátorov, že robia preteky aj keď už nemajú podporu v rámci ŽUPATOUR, čo zrušila pani županka .... napr. v Dolnom Kubíne už nerobia maratón...
No tento počin od pani županky nebol nejak dobrý... a zrušila podporu aj pre iné športy, tak ma dosť sklamala....
Preteky ale super !!!!!! Organizácia bez chyby a servis pre pretekárov výborný !!!
To že ma zradil defekt, za to usporiadatelia nemôžu...
Ďakujeme za výborne pripravený pretek, teším sa na budúce.
K tej podpore, no čo už typické Slovensko ak to pôjde takto ďalej, už preteky nebude mať kto robiť.
Koľko energie do toho vkladá človek(vie ten kto nejaké preteky organizoval) a oni ho ešte takto "podporujú" to je hanba.
Ešte jedna vec, na nás pretekárov .... Nepáči sa mi ako vieme "zaprasiť" čisté pekné sprchy.... Bedákame nad servisom pre nás .. sprchy a iné.. a keď je to pekné tak tam nevieme pre seba udržať trocha trochu kultúrne prostredie ... vliezť do spŕch v zablatených tretrách je hulvátstvo ... aj za toto ďakujem upratovačkám !!!!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mate niekto nejaky minulorocny Strava segment resp. GPX subor kde by som mohol pozriet ake su stupania na okruhu?
Ty si Katko v sobotu ako vnímal tie nádherné Súľovské panoramata???
No tento počin od pani županky nebol nejak dobrý... a zrušila podporu aj pre iné športy, tak ma dosť sklamala....
Preteky ale super !!!!!! Organizácia bez chyby a servis pre pretekárov výborný !!!
To že ma zradil defekt, za to usporiadatelia nemôžu...
K tej podpore, no čo už typické Slovensko ak to pôjde takto ďalej, už preteky nebude mať kto robiť.
Koľko energie do toho vkladá človek(vie ten kto nejaké preteky organizoval) a oni ho ešte takto "podporujú" to je hanba.
Takže napriek všetkému VEĽKÁ VĎAKA VÁM.