Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Podla mna zalezi ako sa chces na veci pozerat - bud si hladat "ospravedlnenie" mamonu kam sa ako ludstvo uberame a vrtmi v ladovcoch obhajovat to, ze sa k svojmu prostrediu spravame ako idioti alebo si to priznat a hadam s tym aj skusit nieco spravit.
No mat každy rok nový telefon alebo každe 4 roky velké SUV kvalitu života nezvyšuje. Problém je, že každy vidím kvalitu života tým,že treba mať viac penazí aby môhol mat okolo seba viac hmotného. A nie tým, aby športoval,cestoval, venoval sa detom rodine a kamarátom. Peniaze a túžba po hmotnom uplne zabili medziludské vztahy a zabíju aj prírodu.
Cestovanie tiez nie je prilis ekologicke, hlavne ak sa bavime o velkych vyletnych lodiach a lietadlach.
Vylet do Singapuru, Australie, alebo Spojenych statov, mozno niekomu zivot obohati, plus si moze zavesit fotky na FB alebo instagram, ale zivotnemu prostrediu to moc nepomoze..
Podla mna zmysluplnejšie dávat peniaze do cestovania ako do kupovania handier alebo neustaleho obnovovania domu ci bytu. Nehovorím,že mna sa túžba po hmotných veciach netýka, ved sam budem menit bicykel po 4 rokoch a kludne som môhol ešte vydržať ale je to menej markatné u tých ktorý nemajú žiadne hobby resp jedine hobby je vypadat že sa majú lepšie ako ten druhý alebo túžbou mať. Týmto sa spotreba hmotných vecí riadne navyšuje. A banky ju ešte podporujú nízkymi úrokmi. Momentálne napr rieším problem môjho syna ktorý je druhák a išiel na telesnu s trickom Messiho a spolužiaci ho vysmiali ,že to je fejk a nie original tričko Barcelonského teamu. takže mu ho na telesnú nemôžem dať. A to su ešte len druháci, stvrtáci už porovnávajú, kto má aký telefon a my dospelí kto má aké auto ,aký velky dom a v koľko hviezdičkovom hotely spal.
A najlepsie na tom je, ze ti co naozaj maju, tak to nepotrebuju ukazovat. Ako sa hovori: "The loudest one in the room is the weakest one in the room" (Frank Lucas, American Gangster).
Za mojich skolskych cias sa take veci neriesili, zato na zlomyselnost si nasiel vzdy niekto dovod, ale to bolo dane jednoduchostou zmyslania daneho jedinca. (mimochodom, uz tu zachadzame do OT)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vylet do Singapuru, Australie, alebo Spojenych statov, mozno niekomu zivot obohati, plus si moze zavesit fotky na FB alebo instagram, ale zivotnemu prostrediu to moc nepomoze..