1. Fajcite alebo fajcili ste?
2. Kolko za den?
3. (to ma najviac zaujima) Pozorujete alebo pozorovali ste na sebe pokles kondicky, formy, pripadne ako sa to na vas prejavovalo?
Aby ste sa nehanbilli, zacnem ja. Zacal som fajcit asi pred 1,5rokom. Po kratkom case som zistil ze uz ani nedokazem vybehnut po schodoch bez toho aby som za nezadychal. A to som nefajcil moc - priemer tak dve denne (rozumej tak ze nie pravidelne). Teraz som to obmedzil len na chaty a vyjazdy do mesta, uz je to podstatne lepsie.
Diky moc za vase prispevky
Podla mna:
ak si chce zapalit v spolocosti, spyta sa, ci to niekomu vadi.
Ak uz fajci a pride niekto a POPROSI ho aby zahasil, ze mu to vadi, tak to zahasi.
Tot moja predstava...
Ze bude fajcit iba tam, kde tym nebude nikoho otravovat. Ak je v spolocnosti, tak sa najprv opyta, ci si moze zapalit. Vlastne slusny fajciar sa ani neopyta, jednoducho si nezapali.
marecej, asi viem preco sa pytas. Spominam si na tvoju zhulenu fotku pouzitu ako avatar.
slusny sofer nejazdi....
WTF?!?
a potom sa divime, ze temy koncia v pieskovisku
Zase si zabudol na zaciatok pridat "Podla mna..." !!!
a potom sa divime, ze temy koncia v pieskovisku
Chytas sa kazdej blbosti len preto, aby si mal posledne slovo. Ak by si mnohokrat neprispel (hovorim o inych temach), na pieskovisku by toho bolo ovela menej.
Preco by som zabudol. Ved to pisem ja, tak podla koho by to bolo. Ak by som uvadzal nejake fakty, uvediem aj zdroj.
Ale co mi najviac vadilo,ked som bola v praci,fajciarky hulili kazdu chvilu na chodbe,to pracovat nemuseli,bolo to povolene,aj so sefkou...ale nedajboze sme si mi nefajciarky urobili pauzu,tak uz bolo zle nedobre,to si uz pamatali..
takze ja to nemusim a som zvedava,ako to budem riesit,ked deti bude trieskat puberta..
101% suhlas
Treba byť ludomil a dopriať neškodnej zábavky ostatným.
Zabavaj sa kde chces, ale neskod ludom, ktori o tvoju zabavku nestoja.
ked pridem niekde si sadnut a je tam nahulene a bohuzial nie je taky podnik kde by nebolo tak to musim dychat. mas pocit, ze to je neskodna zabavka? pasivne fajcenie tiez skodi ak o tom nevies