Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Výpredaj -6% Ergon Fitting Box Comfort sada pre nastavenie posedu
32,99 €
-6%
MOC 38,99 €
Po zlej službe som sa ráno dlho presviedčal, aby som niekam šiel, nakoniec som sa vybral popod Choč. Parádička, len modrá cesta k útulni Choč je zahataná popadanými stromami, veľa energie mi to zobralo ísť tam a späť. Niektorý "tiež turisti" by si za ten neporiadok okolo a v útulni zaslúžili visieť za gule v prievane
http://www.cykloserver.cz/f/db43244344/
na klauzy sa da dostat legalne bicyklom?
Pravdupovediac či legálne to neviem, ale dnes som tam stretol 6 ďalších bikerov. V lokalite ťažili aj dnes drevo, parkovala tam dodávka a 2 LKT, verím, že "eróziou" spôsobenú cyklistami nik nerieši
Len tak na rýchlo iba s mobilom, peňaženkou a kľúčmi od domu.
Kopaná, Šiance, Podskalie, Havranec ...
Trip Dist: 28,42 km
Ride Time: 1:45:36
Avg Speed: 16,15 km/h
Max Speed: 41,16 km/h
Altitude Up: 563 m
Temperature: +17st.C
Lúka je na singli pod kopcom Machová. Celých 9km po hranici (modrá TZ) je totálny MTB raj, kto nepozná, choďte to napraviť!!! Dobre radím
Pre teba je to obyčajný lesný chodník, ale mohol by si akceptovať aj názor iného. Pridám môj pohľad na vec. Žijem v prdeli mimo slovensko a príroda tu sú holé kopce bez života, všetko farmármi ohradené, studené more. Keď som doma na slovensku a veziem sa obyčajným lesom, chytám orgazmy, mám chuť kričať a objímať stromy. Preto asi málokto pochopí, že som si v lete vyhradil 2 týždne dovolenky vozením sa po slovensku. Neviem, koľko prejdem, ale užijem si to.
Dnes som spravil 40km a hanbil som sa postnúť foto, lebo oproti vašim SK fotkám je tu nuda. Ale, aspoň moje 13 eurové pedále vystavím na obdiv
https://www.zilinskyvecernik.sk/clanok/zachranna-akcia-na-1-maja-zachranovali-cyklistov-aj-bicykle/9571/
minuly rok bol april suchsi - mesiac ustaleneho pocasia s teplotami do 28 stupnov. uplna pecka. to sa asi tak lahko nezopakuje
Moc toho nepopršalo.