a hlavne volat HZS???! co ti pere, to by polovica fora musela za svojho bike posobenia musela volat minimalne raz do roka HZS. tiez som sa dostal kadekde omylom, ale vyhrabal som sa odtial peso. ani by ma nenapadlo volat HZS pokial by som nebol tazko zraneny a pod.
Ono to vyzera na vyslovenych amaterov. Az sa pyta dodat, ze by som cakal, ze mali e-bajky - to je presne ta skupina, ktora robi taketo blbosti. Normalny bajker by v zivote kvoli tomuto nevolal HZS. Ono vlastne normalny bajker by sa hlavne netrtkal dole do Vratnej tak hlupou trasou a dal by si radsej hrebenovku a z Poludnoveho dole.
osobne nie som rodeny Zilincan a ani nejaky biker nie, skor by som si povedal niekto kto sa rad prevezie kade tade.. tiez castokrat pobludim a viac hodin tlacim ako sliapem.. to ze volali HZS je skor o povahe ze sa nevedeli postavit tomu co si zmysleli.. ja v podobne situacii by som sa obratil ked by som videl ze cesta vpred uz nie je .. ale to je, ako pisem, o tej povahe.. ci si clovek hlada lahsiu cestu a rezignuje pri boji alebo sa tomu postavi celom
To vyzera, ako keby ich zlakala ta bocna zjazdovka /alebo sa netrafili na zelenu ?/ cez Ostiepkovu muldu a dalej dolinou a tam je ta skalna stena, kde sa bez lana zist neda. Inak ze mali signal je celkom zaujimave, to u nas v MK casto nie je v barsjakej dolinke , alebo napr. na BK .. skor ta pricina preco HZS, lebo tma nebola, sneh uz vyzera, ze pomizol tiez.
lto snehu je tam praveze viac než dost. Na spodku ostiepky bolo minuly piatok udajne cca meter. Vcera som na fb videl este fotky ako ktosi slapal ostiepkou na CHPCH a v Lipnerovej rizni je silny prud vody z topiaceho sa snehu.
Mne ale hlava neberie ako to niekoho napadne v 2019, mohli si pozriet tf, stravu, webkamery a trochu pogooglit a boli by usetrili svoj stres a hlavne financie...
Dnes bleskova 30 minutova brigada v zavere Anakondy, kde ma uz dlhsie srala zle spravena a nezjazdna (pre mna) obchadzka vyvratu. Vyvrat som vyvalil a odstranil sam neludskou silou. Potom uz len hebke upravy chodnika, aby dobre bolo. Je to tam dost makke, tak som zvedavy, kolko to vydrzi.
Dnes na slow traili. Krížom cez trail prekopávajú novú cestu. Prešiel som to krížom a po chvíľke som sa na trail znovu napojil ale tak či tak je to v p...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://hiking.sk/hk/fo/37029/lipnerova_rizna.html
https://sk.wikipedia.org/wiki/Lipnerova_riz%C5%88a
http://travellersgang.blogspot.com/2013/02/trojkat-bermudzki-maej-fatry-janosikowy.html
Z tej mapky som vypatral, ze by to malo by tuna https://mapy.hiking.sk/?x=19.04664&y=49.20209&ref=permalink
Ale ako sa tam dostali nechapem... aj ked .. ked pozeram, ze sli dole zo Snilovskeho, tak sa tam mohli dostat
Mne ale hlava neberie ako to niekoho napadne v 2019, mohli si pozriet tf, stravu, webkamery a trochu pogooglit a boli by usetrili svoj stres a hlavne financie...