Dnes na slow traili. Krížom cez trail prekopávajú novú cestu. Prešiel som to krížom a po chvíľke som sa na trail znovu napojil ale tak či tak je to v p...
na TF pozeram ze rastu nove traily ako huby po dazdi, to je obnova starych chodnikov?
Zajtra mam v plane ist s kolegom hore kuneradom cez omegovu a dole by bolo najlepsie kvakobovim trailom. Isli ste ho uz niekto tento rok,ze ako to tam vyzera po zime? Kolega je postarsi chlapik s HTckom takze nerad by som aby sme tam pol dna nieco prenasali.
A teraz ma este napadlo ze sak vcera tam hore snezilo tak vobec neviem ci je to dobry napad
Ja si myslim ze to nieje dobry napad, to ze je tam aktualne 10-15cm snehu je zrejme najmensi problem. kvakob tam bol cca pred mesiacom a nedostali sa ani na zaciatok trailu. Zaregistroval som ze to niekto chodi od spodu cistit, ale vrch bude zrejme neprejazdny.
este to nebude komplet ,vtedy sme precistili zaciatok a pol prieseku pred studnickou ,potom som bol raz sam od luky skoro po studnicku ale nieco vacsie 2 -3 miesta som musel nechat ,boris cisti spodnu cast ,minule sprejazdnil obchadzku cez ruban ale tiez tam este asi cosi bude ....a este boli chalani z kysuc jazdit ti cosi pocistili sme pisali ale neviem presne co ....
ako zist sa bude dat uz lepsie ,ale treba ratat s nejakymi prenasaniami ...
dnes sme docistili v podstate 3/4 je zjazdne bez zosadnutia niekde porobene nabehy cez stromy na osviezenie ,30m hore pod studnickou treba preniest vrcholce za nimi smerom k studnicke to vyzeralo po zakrutu cisto ,uz casovo nevyslo ,teraz este pisem priamo po vyjazde...takze len usek priamo pri studnicke neviem co je ....zhora skoro po studnicku sme precistili pri prvom pokuse ....takze dalo by sa prezit
jedna fiskars x10 a dvaja byckovia ,jeden silny mlady a jeden starsi slabsi nenajedeny cosi presekat cosi odtiahnut ,zvladli sme aj take miesto kde som myslel len na motorofku ,ale buk bol zlomeny pri pade a nejak sme ho supli nabok je to take zuzene surove ,treba to vyjazdit ,pripadne viac ruk ho da aj viac nabok -je pozdlzne scasti na traile
Paráda. Ak budes potrebovat pomoc, tak neprídem, mame tu prace na par brigad. Zartujem - daj vediet, na tvoj trail vodim aj zahranicne návštevy. Rad prídem zasiahnuť.
Tak tie zabrusene sipky, tak to je sila .. tym ludom, co to tam davaju fakt hrabe. Ale to by som tipoval na polovnikov toto, ze im plasia zver. Ale mozem sa mylit.
kolegyna z Jasenoveho hovorila ze jeden chalan na ten "nozik" aj stupil. udajne to robi clovek ktory nie je ani polovnik, ani lesak...len je zjavne zaujaty voci motorkarom a pekne iebnuty
Asi hej, hroty su klasika, tie som videl aj niekde, kde nie je turistika oblast, ale tie noziky .. zrejme mal v plane rozrezat pneu, kedze samotny hrot aj ked prepichne, ked maju tie speci gumy, tak im nespravi vela, rozrezanie uz asi ano. Ale asi stale nie tak zle, ako natiahnuty drat vo vyske krku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na TF pozeram ze rastu nove traily ako huby po dazdi, to je obnova starych chodnikov?
A teraz ma este napadlo ze sak vcera tam hore snezilo tak vobec neviem ci je to dobry napad
ako zist sa bude dat uz lepsie ,ale treba ratat s nejakymi prenasaniami ...
https://www.facebook.com/martin.misiak.58/posts/410649592850293