Chalani existuje držiak na mobil aby som ho upevnil na riaditka kolmo- horizontálne aby som mohol natočiť video na ňom ? Niečo ako keby si mal umiestnený GoPro.
Google nechce ukázať.
Chalani existuje držiak na mobil aby som ho upevnil na riaditka kolmo- horizontálne aby som mohol natočiť video na ňom ? Niečo ako keby si mal umiestnený GoPro.
Google nechce ukázať.
Alza ich ma vela co sa daju aj vertikalne zvislo aj vodorovne.
Neviem na aky mobil.
Ale ked som videl pad na biku, a mobil mu utrhlo a rozbil sa, tak mi to chut moc neprida. Aj otrasy vo videu neviem ci budu. Skor by som si ho dal na hrudny popruh.
Mne raz padol bik, ked bol zle oprety a skoro odtrhlo kapsicku na predstaci.
Odvtedy ma ani nenapadne si tam dat mobil.
V nom mam dolezite data a tiez nieje najlacnejsi. Na novy peniaze hned nemam.
Chalani dik. Tie gumickove je taka lotéria lebo nevieš ci ti neprekryje kameru. Podobne mam doma keď som upinal mobil na riadiťka biku uloženého v trenažéri.
Najlepšie vyzerá co dálSesulak len ta cena je kapanek vysoká. Potrebujem natočiť len nejaké videjka aby sa dali púšťať v My etraning na trenažéri.
caute, je normalne, ze je v tomto cape celkom velka vola? mozu prosim majitelia 12speed NX, prip GX a XT vyskusat ci sa to deje aj na tychto prehadzovackach? na vystretom ramienku to robi pohyb do strany takmer 1cm.
milos21 Toto je jedina vola na NXe ktoru mam. Viem ze je tam od nova, ale neprikladal som tomu nejako dolezitost, kedze aj po roku to radi vyborne a nebolo na to treba sahnut po prvotnom doladeni a po zodrati to aj tak poleti do smeti alebo na zimak. Len ma tak zaujimalo, ci je to normalne a ci to maju aj dalsie 12tky od Sramu. (apropo, radsej si ani nechcem predstavit, ako je na tom lacnejsie SX, ktore teraz hadzu na 3-4 tisicove biky )
Dik Sesulak
Google nechce ukázať.
hi. ja mam tento bazmeg
aj keby to snad nezapasovalo, tak hadam nezruinuje = je predsa švarc frajták a fekete péntek. akurat natacat video na "portriait" - cize nie 16:9 ale 9:16 je fuj barbarské !!!
caute, je normalne, ze je v tomto cape celkom velka vola? mozu prosim majitelia 12speed NX, prip GX a XT vyskusat ci sa to deje aj na tychto prehadzovackach? na vystretom ramienku to robi pohyb do strany takmer 1cm.
aky cap? ved to mas len uvolnenu skrutku ktora drzi prehadzovac na patke, nie? zhod to dole, daj na zavit cerveny loctite a daj to nazad. Alebo to dotahuj kazdy polrok...
Vyznate sa tu ktosi do bezpecnostnych dveri? Chcem na byt, ale nwviem podla coho vyberat. Kdesi tu niekto cosi o tom pisal celkovo o dverach, zamkoch atd rozne druhy, typy a ich kvality. Potrebujem sa v tom nejako zorientovat. Kazdy predajca mi bude samozrejme tvrdit, ze tie jeho su najlepsie. Tak kto sa vyzna nech ma trosku nasmeruje na co sa zamerat. Diky
Vyznate sa tu ktosi do bezpecnostnych dveri? Chcem na byt, ale nwviem podla coho vyberat. Kdesi tu niekto cosi o tom pisal celkovo o dverach, zamkoch atd rozne druhy, typy a ich kvality. Potrebujem sa v tom nejako zorientovat. Kazdy predajca mi bude samozrejme tvrdit, ze tie jeho su najlepsie. Tak kto sa vyzna nech ma trosku nasmeruje na co sa zamerat. Diky
aky cap? ved to mas len uvolnenu skrutku ktora drzi prehadzovac na patke, nie? zhod to dole, daj na zavit cerveny loctite a daj to nazad. Alebo to dotahuj kazdy polrok...
je dotiahnuta, s uvolnovanim problem nemam vraj je to normalne, takze neriesim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Google nechce ukázať.
Stale mi vyskakuje na FB reklama na Quadlock. S tym to asi pojde bezproblemov https://www.quadlockcase.eu/collections/shop-ride
Google nechce ukázať.
Alza ich ma vela co sa daju aj vertikalne zvislo aj vodorovne.
Neviem na aky mobil.
https://m.alza.sk/connect-it-m7-d2817622.htm
https://m.alza.sk/celly-easy-bike-pre-telefony-na-upevnenie-na-riadidla-cierny-d5341216.htm
https://m.alza.sk/bone-bike-tie-2-black-d5449506.htm
https://m.alza.sk/cyklo-drziaky-na-mobil/18855227.htm
Ale ked som videl pad na biku, a mobil mu utrhlo a rozbil sa, tak mi to chut moc neprida. Aj otrasy vo videu neviem ci budu. Skor by som si ho dal na hrudny popruh.
Mne raz padol bik, ked bol zle oprety a skoro odtrhlo kapsicku na predstaci.
Odvtedy ma ani nenapadne si tam dat mobil.
V nom mam dolezite data a tiez nieje najlacnejsi. Na novy peniaze hned nemam.
Najlepšie vyzerá co dálSesulak len ta cena je kapanek vysoká. Potrebujem natočiť len nejaké videjka aby sa dali púšťať v My etraning na trenažéri.
Dik Sesulak
na GX bola od novoty, po roku už dosť slušná.... taku som nemal na SH ani po 5 rokoch
len sa to tam zle prehladava
Google nechce ukázať.
hi. ja mam tento bazmeg
aj keby to snad nezapasovalo, tak hadam nezruinuje = je predsa švarc frajták a fekete péntek. akurat natacat video na "portriait" - cize nie 16:9 ale 9:16 je fuj barbarské !!!
maš správu
je dotiahnuta, s uvolnovanim problem nemam