Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -12% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend tričko, Jet Heather/Black
60,99 €
-12%
MOC 76,99 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
Výpredaj -40% Devold Outdoor Wool detský set termoprádla, Flood
57,99 €
-40%
MOC 107 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Inak ked sa uz bavite o nohaviciach, ak niekto netrva specialne na cyklo nohaviciach, tak nosim uz druhu sezonu tieto za 28 evri, su to nohavice na zimnu turistiku, su mierne zateplene, odvetrane, v rozkroku a na krizoch elasticke, vysoky strih na krizoch, uzky strih na nohach, cize neplandaju, dole sa daju rozopnut, inak su aj na clenkoch uzke, nechytaju sa do retaze. Velmi pohodove na nosenie aj bicyklovanie a zima mi v nich este nebola. Ked je chladnejsie ako dnes, tak dam pod ne termo spodky a staci to bohate, aj kolena su v teple. Vrchny material je pevny, vhodny aj do lesa, vetruodolny a nepremokavy. Viem ze tu letia skor drahe znacky, ale davam to ako tip pre tych, ktori si na znacky nepotrpia a skor daju prednost funkcnym, praktickym veciam. Ale za tip na znackove Brynje som vdacny
Ono to nie je o drahych znackach, ale o tom, ze pri poziadavke zateplene, elasticke, membrana vpredu, vlozka sa pod cca. 75Eur nedostanes. Pri tebou spominanych nohaviciach+spodky je problem prave ta funkcnost a praktickost na dlhsie vyjazdy v zime.
Btw. pri teplotach okolo +3C az +7C mi velmi dobre posluzia aj zateplene cyklonohavice z Lidla (maju vlozku + nejaka "pseudo" membranu vpredu) za 15Eur.
https://www.sportisimo.sk/etape/sprinter-ws-lacl/187239/
len raz okusis pohodlie a funkcnost drahych handier a nevies prestat
tiez kvalitne veci ti umoznia byt vonku dlhsie vo vacsom pohodli
a vdaka za vsetky akcie kde sa daju tie veci kupit za o nieco rozumnejsie sumy
To vnimanie je silne individualne. Pokial som to spravne pochopil, tak mame rovnake nohavice (traky, zateplene, membrana), len ja s vlozkou a ty bez vlozky.
Ja s funkcnostou membrany a tepelnym komfortom (v teplotach do okolo -5C) ziadny problem nemam a som s nimi spokojny.
Otazka teda je, ze ked kupis podobne nohavice inej znacky (a napr. s vlozkou), ci stale nebudes mat problem s tepelnym komfortom. Mozno potom by malo zmysel skusit pridat navrch aj nejake volne 3/4 nohavice.
To boli dlhe gate a vlozkou a mam taketo gate na prechadzky v prirode v zime tak tie boli na tom Husky Kresi
No... Cele je to o tom kolko a ako casto. Pre niekoho, kto hlada univerzalne riesenie a sem tam vysadne aj na bicykel to je ok. Dokonca by som povedal, ze na tych par jazd netreba ani letne pod. Ak ale Gusto jazdi vela aj v zime, tak toto polovicate kompromisne riesenie nie je vhodne. Vrstva naviac na stehnach pod membranovymi nohavicami (a vlastne aj pod ritou a na chrbte) moze viest k prehrievaniu a nadmernej tvorbe potu a to je to, co nikto nechce. O dvoch paroch trakov na ramenach nehovoriac.
Samozrejme, ze nerozumies tym, co kupuju dlhe s vlozkou... nejazdis - nerozumies. Btw behavat pravidelne v gatiach na traky, to je tiez rada nad zlato
https://www.davorin.sk/sportful-bodyfit-pro-termo-tricko-dr-damske-cierne-0800320.002/
Žena si to chce kúpiť. Tak sa chcem poradiť
Nariek tomu že som zmokol ako prasa , mokrý som nebol a nebola mi ani zima. Mal som premočené zimné tretry lebo nasali vodu zhora z gatí.
Nečakal som že relatívne lacné veci môžu byť tak nápomocné v najhorších podmienkach.
Velmi pomohlo to že gate boli softshell na celej prednej časti a vzadu bol klasický superroubaix a bunda znútra upne suchá (10 000 mm vodný stlpec) a napriek tomu priedyšná a dýchala.
ešte dodám že zimná bunda ma stála 63 a zimné gate 37 a môžem jazdiť v podstate celú zimu. za 100 Eur.
(ešte k tomu treba prirátať zimné tretry za 77) a rukavice čiže spolu dajme tomu za 200 eur.
https://www.davorin.sk/sportful-bodyfit-pro-termo-tricko-dr-damske-cierne-0800320.002/
Žena si to chce kúpiť. Tak sa chcem poradiť
Myslim ze minuly rok si ho imroman vychvaloval v nejakom videu. Dobry odvod potu.