tiež si myslím,že to tak bolo-teraz to nechajú na Čaputovú,aby bola ona tá zlá,že to nepodpíše-mali to vymyslené,že buď zlá opozícia alebo liberálna prezidentka,tá chamraď smerácka
hlupák Danko to je iný level primitíva-aby ukázal že aký je on sociálny,vymyslel tú anketu o dialničných známkach,keď som pozeral naposledy,bolo za zrušenie 1600 , ale proti zrušeniu 20 000 ludí-z toho usudzujem,že to z tým našim Slovenskom nie je také zlé-v sobotu to vyzerá na slušný debakel koaličných strán-SNS a Most vypadnú z parlamentu,Smer bude rád ak skončí okolo 15 %
borisko kukolaaar si dnes pekne ubral percenta tymto nepremyslenym krokom podporit dalsie zadlzovanie sa na 13ty dochodok s ludmi ktori za 12rokov hrabali sebe a podporovali kadejake kriminalne zivly.na otazku odkial na to vezme nevedel odpovedať a ani na 25tisic najomnych bytov. to asi z vlastneho vrecka by cvakal určite...
Jej to v zasade môže byť jedno. Zas ľudia nemajú až tak nakadené v hlavách ako si Smer, Kolár a Kotleba myslia. Verím, že toto zadlžovanie, rozdávanie z cudzích peňazí a z peňazí, ktoré ani len neexistujú, sa im veľmi vypomstí. Stačí sa pozrieť ako dopadla na SNS stránke anketa o diaľničných známkach.
uz sa kokolarko skeri v Ta3jke a v myslienkach oplodnuje dalsiu supermamku. uz nech je nedela otvorim si pivko a snad ta 12 saskaren plus kokolar skoncia
Mimochodom, až captain Danko vypadne z parlamentu a politiky, čím naplní TA3 polovicu vysielacej schémy? Navrhujem best-of zostrihy. Dúfam, že sa to dozviem po sobote.
Čaputová môže ten narýchlo a protizákonne schválený 13. dôchodok dať na posúdenie na ústavný súd,jednoznačne tam bol porušený zákon o skrátenom legislatívnom konaní,alebo to len nepodpíše a vybavené-som zvedavý,ako to spravý-prípadne podpíše,ale až po volbách
citujem:
Prezidentka nemá dôvod vyjadrením svojho postoja vstupovať do končiacej sa predvolebnej kampane, a to len jeden deň pred volebným moratóriom,“ oznámil jej hovorca Martin Strižinec.
Pevne dúfam, že Kollara tento predvolebný ťah zabolí pri pohľade na výsledky.
Btw teraz je to ako? Môže ich ešte Čaputová zrušiť aj s ich dôchodkami?
Želal by som si to, ale v skutočnosti si myslím, že Borisko sa spolieha, že jeho elektorát je verný a teraz zalovil vo vodách Smeru a Kotlebu, zlepší svoj výsledok a s tou korisťou zamieri na hulváta do pravicovej koalície.
A prezidentka tie dôchodky zrejme zruší ako žiadosť na byt.
Ako hlbšie môže táto .... Smer, ĽSNS, SME RODINA a SNS klesnúť?
Už sa konečne preberme a začnime rozmýšľať, nie veriť, veriť môžeme v niekoho alebo v niečo, na čo neexistujú exaktné dôkazy.
To, čo dnes táto svätá trojica spolu s poskokmi predviedli v parlamente, hovorí za všetko.
Veriť, môžeme v lepšie ráno, ale bez rozumne naplneného predošlého dňa, lepšie ráno nikdy nepríde.
Prosím. Voľme s rozumom a nie s vierou.
Hovorím stop POPULIZMU a DEMAGÓGII šírenej vďaka MAFIÁNOM a NACISTOM.
Ja len na margo tych, co chcu, aby sa stat o nich staral a pchal im pecene holuby do huby.
Su nazory, ze je to vdaka socializmu, ktory ludom zobral svojpravnost a slobody. Ciastocne mozno hej.
Osobne viac inklinujem k teorii, ze vacsia cast ludi to chce preto, pretoze sa regresne vratili do fazy dietata, alebo z nej nikdy nevyrastli. Maminka=stat sa ma o nich postarat, ponukat cecok a prebalovat. Pri dochodcoch a ludoch v nudzi voci tomu nemozno namietat. Ale pri zdravych ludoch v produktivnom veku je to velmi nebezpecne. Zaujimave je, ze pred zakonom su svojpravni, aj volebne pravo maju a pritom tie svoje prava ani nechcu. A volia strany, ktore im tie prava chcu vziat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hlupák Danko to je iný level primitíva-aby ukázal že aký je on sociálny,vymyslel tú anketu o dialničných známkach,keď som pozeral naposledy,bolo za zrušenie 1600 , ale proti zrušeniu 20 000 ludí-z toho usudzujem,že to z tým našim Slovenskom nie je také zlé-v sobotu to vyzerá na slušný debakel koaličných strán-SNS a Most vypadnú z parlamentu,Smer bude rád ak skončí okolo 15 %
https://www.tipsport.sk/kurzy/spolocenske-stavky/politika/slovenske-parlamentne-volby-2020-84855
Isteze ich moze zrusit, ale spravi to az po volbach, aby ich zbytocne neovplyvnovala
citujem:
Prezidentka nemá dôvod vyjadrením svojho postoja vstupovať do končiacej sa predvolebnej kampane, a to len jeden deň pred volebným moratóriom,“ oznámil jej hovorca Martin Strižinec.
Želal by som si to, ale v skutočnosti si myslím, že Borisko sa spolieha, že jeho elektorát je verný a teraz zalovil vo vodách Smeru a Kotlebu, zlepší svoj výsledok a s tou korisťou zamieri na hulváta do pravicovej koalície.
A prezidentka tie dôchodky zrejme zruší ako žiadosť na byt.
Ako hlbšie môže táto .... Smer, ĽSNS, SME RODINA a SNS klesnúť?
Už sa konečne preberme a začnime rozmýšľať, nie veriť, veriť môžeme v niekoho alebo v niečo, na čo neexistujú exaktné dôkazy.
To, čo dnes táto svätá trojica spolu s poskokmi predviedli v parlamente, hovorí za všetko.
Veriť, môžeme v lepšie ráno, ale bez rozumne naplneného predošlého dňa, lepšie ráno nikdy nepríde.
Prosím. Voľme s rozumom a nie s vierou.
Hovorím stop POPULIZMU a DEMAGÓGII šírenej vďaka MAFIÁNOM a NACISTOM.
Už ide vážne o všetko.
Su nazory, ze je to vdaka socializmu, ktory ludom zobral svojpravnost a slobody. Ciastocne mozno hej.
Osobne viac inklinujem k teorii, ze vacsia cast ludi to chce preto, pretoze sa regresne vratili do fazy dietata, alebo z nej nikdy nevyrastli. Maminka=stat sa ma o nich postarat, ponukat cecok a prebalovat. Pri dochodcoch a ludoch v nudzi voci tomu nemozno namietat. Ale pri zdravych ludoch v produktivnom veku je to velmi nebezpecne. Zaujimave je, ze pred zakonom su svojpravni, aj volebne pravo maju a pritom tie svoje prava ani nechcu. A volia strany, ktore im tie prava chcu vziat.
http://zilina.aktualitky.sk/2020/02/25/elitny-policajt-zo-ziliny-prehovoril-pred-volbami-je-dolezite-poznat-pravdu-toto-je-prava-tvar-policie/