a sedacku mam thule ride along. Nepraskne mi ten ram ? mam ho v 22" nakolko mam skoro200cm a cez 100kg.
vdaka
michal
posledný komentár: 8. 4. 2021 o 9:51
posledný komentár: 29. 6. 2011 o 14:30
posledný komentár: 8. 4. 2021 o 9:51
posledný komentár: 29. 6. 2011 o 14:30
My sme mali takúto vpredu na bežnom mestskom biku a bolo to otravné.
bombtrack mal podobnú aj vpredu a myslím, že s tým nemal problém, ale traily s tým asi moc nejazdil
na traily potom objednám inú sedačku ak ho to bude baviť tak ako mňa
Prekážať to asi bude, ale možno nie až tak, keďže som vyšší
tak tak preto sa mi to páči a pre mna je to zatial jediná alternativa, kedže tie sedačky na tu tyčku ja nedám, lebo nemám miesto pod sedlovkou..ale interakcia s krpcom je dôležitá ako píšeš a dáku polnu cestu zvladneme
no a o stabilite jazdy so sedackou vs. s vozikom vobec nediskutujem, ked sa nahodou v zjazde dieta zacne v sedacke trepat, pripadne chyti rapel...
no a uplne najlepsie, ked nahodou v sedacke dieta zaspi (co sa stane na 100%), hlava s prilbou odkvacne nabok... kamos sice lepil prilbu o sedacku kobercovou paskou, no neviem, ci by som toto odporucal...
Plus ďalšie rizika, ale to je na každého prioritach
toto platilo do roku 2012... existuje novela?
Presne je to o tom ako sa človek rozhodne...keď sme pri vozíkoch dali by sa niekde aj požičať na test či? Ak viete o takej možnosti.
edit: Som si v noci pozrel na nu recenzie, vyzera to fakt dobre. Kupil som si ju, uvidime ako sa bude synovi pacit.