pár návrhov:
http://www.supurb.de/Supurb-BO20-Kinder-Mountainbike 9,7kg teraz 500e
www.supurb.de
http://www.commencal-store.co.uk/meta-ht-20-yellow-2016-c2x16198348 10,3kg teraz 600e
www.commencal-store.co.uk
posledný komentár: 10. 9. 2007 o 21:07
posledný komentár: 10. 9. 2007 o 21:07
Brzdove oblozenie uz nebolo?
Napadli mi tri veci
1. tie prevody stacia?
2. kolko to vazi?
3. nieje ten predstavec voci sedlu moc vysoko?
Urcite by sa ten bajk dal vysperkovat ale zaklad je to viac nez dobry. Podarilo sa ho kupit v naozaj slusnej zlave novy, brzdy boli tiez za par korun. Bude to jeho prvy bajk s radenim a gumami do "terenu".
Otazka pre skusenejsich : ako rychlo si deti zvyknu na packove radenie?
Gripshift je otazny, ja som bol zastancom, lebo male deti nedociahli prejst celu drahu palcom, ale ako som videl aspon tie stredne rady, tak ten chod bol uz o dost kratsi.
https://www.canyon.com/cs-sk/mountain-bikes/trail-bikes/neuron/neuron-al-younghero/2466.html
Vidla a tlmic su štandardné, tak sa moc hybat nebude... 130mm pri tuhom pruzeni asi nebide ono.
Cena asi fajn, aj ked canyon a praskajuce ramy su skoro synonymom
Bol by to dobry zaklad? Nebol by lepsi ten Propain?
To koleso mohli docentrovat do stredu vidlice ?
Cize povedat, ze 130mm nevyuzije je az prilis zjednodusene.
Inak, to čo zmenšuje tú medzeru medzi nohou vidly a predným kolesom je s najväčšou pravdepodobnosťou zadné koleso, takže sa opticky zdá, že predné koleso nie je v strede....
vela som pozeral na youtube tieto detske bajky a vo vela pripadoch bolo to pruzenie mrtve, alebo skoro mrtve.
pokial tatko majitela takeho biku nedokaze "tunit" vidlu a tlmic... (je takych vela, ved to aj tu riesime) tak je to tuctovy bike. rad by som sa mylil.
co tiez teraz prehliadam su velke kolesa, su tam 27, co je pre mna daleka buducnost. ale ak sa na tym zamyslim, ze ked budem riesit uz 27 kolesa, tak urcine nie na XS rame. moc sa mi nepaci, ze sa detom pchaju hned velke kolesa.
130mm ... na detskom biku je to odveci. my dospelaci na XC bikoch jazdime 100-120mm, ktore nam stacia aj pri agresivnej jazde. jednu taku Judy som skusal... a bola maseker tuha aj pre dospelaka.
je dobre, ze sa pomaly na trh dostavaku aj taketo kusky, ktore mozu byt dobry zaklad pre paradny bajk.
Inak, to čo zmenšuje tú medzeru medzi nohou vidly a predným kolesom je s najväčšou pravdepodobnosťou zadné koleso, takže sa opticky zdá, že predné koleso nie je v strede....
Darujem 50,- EUR voucher na nakup na www.kaniabikes.de platny do 15.06.2020. Kupoval som tam Frog bike. Viac ss
Tiez jazdim na vsetkom Maxxis, ale na 24 bike moc vyber nieje. Ked som jazdil tento plast na 26ke, tak som nechytil ziaden defekt. Uz roky som bez defentov
Teraz na vsetky bike 20/24/26/27 davam tubeless
Mitasy jazdíme ako tubeless na 27,5 a tiež mám dobrú skúsenosť.
Tecka ešte jedna vec ma napadá keď sa pozerám na ten výplet, že ako asi prenáša brzdné sily medzi ráfikom a nábojom. Keby bol 2x zatočený, aby sa jeden špic v sade stále napínal, tak rozumiem, ale takto si to moc neviem predstaviť. Možno tomu len zle rozumiem, ale poriadne to otestuj, kým to dáš mladému jazdiť.
Ak to bude fatal error dam vediet 🤟
A ešte otázka ako ste riešili outfit pre krpca ak ste ho vozili v sedačke vpredu.. My ho celkom vrstvime a neviem ci je to fajn.
Ďakujem za vaše rady
No ved zo ze ruky v teple.... Daco na ruky treba a nie vlnené čo mu chcela dať manželka 😑 máme tu samú dolinu takže kosa bude aj v lete..... A samozrejme keď bude mať 4 tak bude najviac imidzovy bajker podla predpisov júsíáj 😃