Vsetko je to o soferoch. Tu ked jazdim a beham po okolitych cestach, tak je fakt len promile pripadov, kedy ma niekto obide tesnejsie. Povacsine je to cez vedlajsi pruh a ak ide auto, tak pribrzdia. Ale zas nase klubove (cestarske) dresy vidiet na kilometre daleko
ono ani to jazdenie dalej od krajnice nieje riesenie - mnoho soferov ta potom obide natesno narocky lebo im vadi ze sa tlacis do cesty.
minuly tyzden jeden borec - na kraji cesty v dedine odstavene auto, oproti ide dalsie a magor ma musi obiehat zrovna ked som vedla odstaveneho - samozrejme ze sme sa tam zmestili vsetci - som dovtedy nevedel ze mame take siroke cesty. o par km na to ma obieha znova ten isty a sposobom ze mi pohlo chlpy na predlakti.
a takemuto by som z fleku dal rovno tycou po pazuroch a opytal sa ho ze ci vie za co?
Má niekto skúsenosť alebo vedomosť ako je to s kamerkou? Môžem to poslať polícii? Budú sa tým reálne zaoberať?
Poslat nie, ale osobne ohlasit na dopravnom ano. V mojom pripade sa zaoberali, ale po mesiaci mi napisali, ze prerusuju konanie a vodica nestotoznili. Islo pritom o naves s injektaznou supravou a vodic musel byt v praci. Vodic ma vytlacil z cesty, policajtom sa to ale zdalo malo a "sef" bol dost arogantny. Mrmlal nieco, ze kazdy den riesia nehody a mne sa nic nestalo a budu sa s tym pol roka natahovat a ak to myslim vazne podrzia si ma tam aspon 6 hod apod. Nakoniec som tam bol 3h a "podriadeny" mi sam povedal, ze ho to nebavi, nic nezmoze, dal vypoved a uz len caka kedy mu skonci vypovedna
Z uradu na ochranu osobnych udajov mi na vela stranach s vela odkazmi odpisali, ze takyto zaznam nemozem ani zverejnit na youtube apod.
Mozno sa teraz po volbach nieco zmeni. Ked budem mat den volno a nejaky novy zaznam, pojdem vyskusat.
Presne tak. Nikto nechce mať viac roboty ako má obvykle. A toto som aj čakal, že sa takto riešia veci. Čo tak kontaktovať rovno majiteľa firmy, z ktorej je náves? To by sa možno neminulo účinku
Majitela mohla zistit policia podla ECV. Ak sa k tomu dostanem, pozriem zaznam, co tam vidno z dveri tahaca, ale predpokladam, ze nic. Skor by bolo fajn keby sa nasiel niekto zbehly v ochrane osobnych udajov a dal vediet ako je to so zverejnovanim zaznamu s ecv naozaj.
ono ani to jazdenie dalej od krajnice nieje riesenie - mnoho soferov ta potom obide natesno narocky lebo im vadi ze sa tlacis do cesty.
minuly tyzden jeden borec - na kraji cesty v dedine odstavene auto, oproti ide dalsie a magor ma musi obiehat zrovna ked som vedla odstaveneho - samozrejme ze sme sa tam zmestili vsetci - som dovtedy nevedel ze mame take siroke cesty. o par km na to ma obieha znova ten isty a sposobom ze mi pohlo chlpy na predlakti.
a takemuto by som z fleku dal rovno tycou po pazuroch a opytal sa ho ze ci vie za co?
Ale ked si v tretine pruhu aspon mas miesto na reakciu. Zvycajne ked ma obieha auto, kusok pootocim hlavou aby som ho v perifernom videl ako je daleko a ked vidim, ze je zle, tak sup ho na krajnicu. Ked ides po krajnici, tak dalsia zastavka je pole.
Má niekto skúsenosť alebo vedomosť ako je to s kamerkou? Môžem to poslať polícii? Budú sa tým reálne zaoberať?
ano, budu, dokonca staci aj fotka a budu to riesit.
vlastna skusenost.
edit: foto som im posielal mailom, prisla mi vyzva, aby som prisiel osobne spisat zaznam... tak som aj spravil a neskor prislo vyrozumenie, ze vynnik bol rieseny blokovou pokutou.
ja mám s kamiónom tiež svoju skúsenosť.Hňeď som vedel že je zle,keď ma kamión začal obiehať tesne pred kruháčom a očakával som už "svoje" problémy.....keď vchádzal kamión do kruháča,tak som bol na úrovni kolies návesu ktoré samozrejme sa ku ne približovali keďže točil doprava.......našťastie tam nebol obrubník,vytlačil ma a skončil som mimo cesty na tráve.Zhodou okolností to bol kamión z firmy v ktorej pracuje moja mangelka,ale ŠPZ som si nestihol pozrieť
Presne tak. Keď som ešte pred dávnymi rokmi naberal skúsenosti z jazdenia na cesťáčiku tak som počas niekoľkých výjazdov jazdil presne takýmto štýlom...to znamená ďalej od krajnice. Vtedy som zažil toľko "liznutí" natesno že som sa na to z vysoka vyprdol a začal používať svoju hlavu .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Poslat nie, ale osobne ohlasit na dopravnom ano. V mojom pripade sa zaoberali, ale po mesiaci mi napisali, ze prerusuju konanie a vodica nestotoznili. Islo pritom o naves s injektaznou supravou a vodic musel byt v praci. Vodic ma vytlacil z cesty, policajtom sa to ale zdalo malo a "sef" bol dost arogantny. Mrmlal nieco, ze kazdy den riesia nehody a mne sa nic nestalo a budu sa s tym pol roka natahovat a ak to myslim vazne podrzia si ma tam aspon 6 hod apod. Nakoniec som tam bol 3h a "podriadeny" mi sam povedal, ze ho to nebavi, nic nezmoze, dal vypoved a uz len caka kedy mu skonci vypovedna
Z uradu na ochranu osobnych udajov mi na vela stranach s vela odkazmi odpisali, ze takyto zaznam nemozem ani zverejnit na youtube apod.
Mozno sa teraz po volbach nieco zmeni. Ked budem mat den volno a nejaky novy zaznam, pojdem vyskusat.
Ale ked si v tretine pruhu aspon mas miesto na reakciu. Zvycajne ked ma obieha auto, kusok pootocim hlavou aby som ho v perifernom videl ako je daleko a ked vidim, ze je zle, tak sup ho na krajnicu. Ked ides po krajnici, tak dalsia zastavka je pole.
ano, budu, dokonca staci aj fotka a budu to riesit.
vlastna skusenost.
edit: foto som im posielal mailom, prisla mi vyzva, aby som prisiel osobne spisat zaznam... tak som aj spravil a neskor prislo vyrozumenie, ze vynnik bol rieseny blokovou pokutou.
Presne tak. Keď som ešte pred dávnymi rokmi naberal skúsenosti z jazdenia na cesťáčiku tak som počas niekoľkých výjazdov jazdil presne takýmto štýlom...to znamená ďalej od krajnice. Vtedy som zažil toľko "liznutí" natesno že som sa na to z vysoka vyprdol a začal používať svoju hlavu
Cyklisti to tiez nezvladli...