Náhodou nemáte predstavu či sa toto niekde dá servisovať, alebo to môžem rovno do koša posunúť?
Nie je to síce bike komponent, ale zadarilo sa pri tigrovi čo som dnes hodil cez rajdy. Ešte si to odniesla pätka. Ani by ma to nesralo, keby bike nemal týždeň a hodinky mesiac
Attachment:
20200731_194714.jpg
Attachment:
20200731_230514.jpg
Na obad mi capol fon ked som vystupoval z auta. Na roh a pavuk po celom??
mne už dva krát š***** pretrhla pasku alebo mi po rokoch začala zle tesnit tak sa mi tam tmel dostal tak či tak.
Ak vídiš tmel okolo niplov tak niečo je zle...
paska vs mlieko je vecny boj, ale celkom sa mi osvedcil latexovy Skinnystripper z fattystripper.com, pri jeho pouziti sa mlieko k paske nema sancu dostat, ale na kazde nahodenie kolesa potrebujes novy
Hlinikovy nipel vo vlhkom prostredi je zlo. Vzdy je tam nepatrny pohyb ktory znici povrchovu upravu a potom nastupi korozia. Za tych par gramov to nestoji, daj tam mosadz, tiez sa da na tom urobit pevnejsie koleso, lepsie ide vypnut vyplet.
Ked myslis elox, tak ten ide dole uz pri vypletani - kontakt nipel rafik. S tym pevnejsim kolesom neviem ako myslis. Ak tuhost kolesa tak to urcite nie, tam zalezi v prvom rade na rafe, potom type a pocte spic. Niple tam nehraju ziadnu rolu.
Taká ľahká gravelová - to si človek kreslí trasy cez Komoot po Spiši a zoberie gravela . Ale nič, v zjazde som trafil veľký kameň, ráfik ohnutý, plašť prerazený na dvoch miestach. Jednu dieru zalepilo mlieko, druhú som ucpal takým plugom a zdá sa, že na ráfku drží a všetko tesní. Myslíte, že OK na ďalšie jazdenie?
Ked myslis elox, tak ten ide dole uz pri vypletani - kontakt nipel rafik. S tym pevnejsim kolesom neviem ako myslis. Ak tuhost kolesa tak to urcite nie, tam zalezi v prvom rade na rafe, potom type a pocte spic. Niple tam nehraju ziadnu rolu.
Ano elox a moze byt, ze sa ti derie uz pri vypletani, zalezi od kvality a jeho tvrdosti a aj toho ako to cele namazes. Vdaka mensiemu treniu zavitu mosadz/nerez oproti al/nerez sa lahsie daju spice napnut na vacsiu silu a tym padom dostanes tuhsi vyplet a aj pevnejsie koleso. Samozrejme, ze aj raf a spice hraju rollu, ale ja som porovnaval dve kolesa kde pouzijes len rozdielne niple.
V zasade al niple su ok, ale pouzil by som ich len na cestu, kde nahanam grami, alebo na mtb ked byvam v pusti, kde su vianoce castejsie ako dazd.
Vdaka mensiemu treniu zavitu mosadz/nerez oproti al/nerez sa lahsie daju spice napnut na vacsiu silu a tym padom dostanes tuhsi vyplet a aj pevnejsie koleso
Staci namazat zavity Tu je hlavne limitujuci faktor rafik, ktory ma vyrobcom udavane max. napnutie spic. Tuto hodnotu hravo hlinikove niple zvladnu. Spice si nemozes napinat ako sa ti zmysli.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie je to síce bike komponent, ale zadarilo sa pri tigrovi čo som dnes hodil cez rajdy. Ešte si to odniesla pätka. Ani by ma to nesralo, keby bike nemal týždeň a hodinky mesiac
Na obad mi capol fon ked som vystupoval z auta. Na roh a pavuk po celom??
A ja som dufal, ze mi stacilo si zlomit klucnu kost😁
mne už dva krát š***** pretrhla pasku alebo mi po rokoch začala zle tesnit tak sa mi tam tmel dostal tak či tak.
Ak vídiš tmel okolo niplov tak niečo je zle...
https://duckduckgo.com/?q=Squirt+lubriction&t=avast&ia=web
to nemusi byt len od tmelu.. spoj hlinik karbon je vzdy kriticky a vyzrazana vlhkost tiez urobi svoje...
Ano elox a moze byt, ze sa ti derie uz pri vypletani, zalezi od kvality a jeho tvrdosti a aj toho ako to cele namazes. Vdaka mensiemu treniu zavitu mosadz/nerez oproti al/nerez sa lahsie daju spice napnut na vacsiu silu a tym padom dostanes tuhsi vyplet a aj pevnejsie koleso. Samozrejme, ze aj raf a spice hraju rollu, ale ja som porovnaval dve kolesa kde pouzijes len rozdielne niple.
V zasade al niple su ok, ale pouzil by som ich len na cestu, kde nahanam grami, alebo na mtb ked byvam v pusti, kde su vianoce castejsie ako dazd.
Staci namazat zavity