Môže sa stať, že niektoré veci nebudú bežať presne, ako by mali; ak na také narazíte, dajte mi vedieť. Vďaka
Poznámka pre majiteľov emailov @mtbiker.sk: nové prihlasovacie meno (login) je vaša kompletná adresa (čiže napr. [email protected]), heslo zostáva.
POP3 server: mail.mtbiker.sk
SMTP server: mail.mtbiker.sk + pouzit SMTP autorizaciu (rovnaky login a heslo ako pre POP3)
nie nervozne som sa snažil to spustiť a tu zrazu ono to žije.
Tri minuty potom cosi to napisal to tam bolo, zaujimave, ze?
mam taky mensi technicky problem a neviem ci sa to tyka iba mna alebo aj inych...
jednoducho predtym sa mi vzdy zobrazovali oranzovo nove temy a prispevky, ktore som este neprecital a teraz (posledn 3-4 dni) zobrazuje vsetko ako keby som precital....robi to iba mne ?
nastavovanie firefoxu som nijako nemenil tak neviem v com to moze spocivat...
mam taky mensi technicky problem a neviem ci sa to tyka iba mna alebo aj inych...
jednoducho predtym sa mi vzdy zobrazovali oranzovo nove temy a prispevky, ktore som este neprecital a teraz (posledn 3-4 dni) zobrazuje vsetko ako keby som precital....robi to iba mne ?
nastavovanie firefoxu som nijako nemenil tak neviem v com to moze spocivat...
Mne to funguje bez problemov... Si regularne prihlaseny ked si pozeras tie neprecitane temy?
On si to naťahal dopredu a z toho žil, keď bol výpadok
ved si napalil internet na cd
asi som na tejto stranke nebol tak casto ako ty...
to bol nejaky straasne stary vtip...ale aj tak si nemyslim, ze vela ludi si pozera stranky offline