Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-12% Isadore Light Short Sleeve Baselayer dámske tričko, biela
od 43,99 €
-12%
MOC 55 €
-19% Devold Lauparen Merino 190 dámske tričko, beetroot/woods/ink
64,99 €
-19%
MOC 93,99 €
Výpredaj -11% icebreaker Tech Lite II SS dámske tričko, čierna
49,99 €
-11%
MOC 79,99 €
Výpredaj -12% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend tričko, Jet Heather/Black
60,99 €
-12%
MOC 76,99 €
-12% Isadore Merino Short Sleeve Baselayer dámske tričko, majolica blue
od 59,99 €
-12%
MOC 75 €
Výpredaj -11% Viking Shuter set termoprádla, bamboo grey melange
67,99 €
-11%
MOC 109 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, aqua lagoon/dark aqua lagoon
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -40% Devold Outdoor Wool detský set termoprádla, Flood
57,99 €
-40%
MOC 107 €
Výpredaj -33% Viking Lana Pro dámsky set, claret/light pink
od 64,99 €
-33%
MOC 108 €
Výpredaj -31% Viking Nino set detské termoprádlo, modrá/čierna
26,99 €
-31%
MOC 42,99 €
dnes okolo 0 - nad hmlou uz bola poladovica (skoro som ich pokrstil) v hmle zasa strasne mokro, tesne nad nulou a pohoda - vsetka voda na povrchu v kvapkach, na rukaviciach namraza na biku tiez. krasne hreju. len nechapem to panelovanie - preco je na celom predku zdvojeny material okrem panelu okolo rozkroku - zbytocne tadial taha na rozkrok vo vyssich rychlostiach. (pri nizsich teplotach vyriesim boxerkami active intensity co mam doma)
isadore ovada maju zasa cely predok neprefuk okrem kolien kde je len ciastocny - chapem ze koli ohybu lebo membrany niesu take pruzne ale vsade mi je teplo a na kolena mi taha
total comfort maju okolo rozkroku co? neprefuk ci tiez jednovrstvovy tenky material?
Objednajte obe velkosti a jednu vratte
Podla mna berte M ale mam pocit ze tie co maju ochranu na ramenach su ovela dlhsie ako tie bez. Moje M je ledva pod pupok a to M s ochranou je na foto az po vajca 😁
Nez objednat len jedno, posielat spat na vlastne naklady a este dalsie postovne platit ked mi poslu novu velkost 🤦
Objednajte obe velkosti a jednu vratte
Podla mna berte M ale mam pocit ze tie co maju ochranu na ramenach su ovela dlhsie ako tie bez. Moje M je ledva pod pupok a to M s ochranou je na foto az po vajca 😁
Kto tu chce objednávať? Ale konečne normalne vyzerajúci chlap dal fotku v sieťke tak by ste ešte mohli porovnávať 👍
dnes okolo 0 - nad hmlou uz bola poladovica (skoro som ich pokrstil) v hmle zasa strasne mokro, tesne nad nulou a pohoda - vsetka voda na povrchu v kvapkach, na rukaviciach namraza na biku tiez. krasne hreju. len nechapem to panelovanie - preco je na celom predku zdvojeny material okrem panelu okolo rozkroku - zbytocne tadial taha na rozkrok vo vyssich rychlostiach. (pri nizsich teplotach vyriesim boxerkami active intensity co mam doma)
isadore ovada maju zasa cely predok neprefuk okrem kolien kde je len ciastocny - chapem ze koli ohybu lebo membrany niesu take pruzne ale vsade mi je teplo a na kolena mi taha
Ja mám tu vložku na letných a takisto drží vodu hádam raz tak dlho ako na iných. Navonok vyzerá suchá, ale ako ju stlačím zostanú gate mokré.
Možno toto? https://isadore.com/sk/thermoroubaix-navlek-na-pas
dostupné až v januári, to si radšej spravím zo stareho terma
Na rukách je to tesnejšie,ale na tele je miesta na pár kg naviše.😉
Jedine, že Petko4 nastavil latku asi príliš vysoko 😉
A ja čítam, že sádlo 🤦
Ale to som asi prišla o zrak hneď na začiatku