Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Výpredaj -26% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend Thermal tričko, Cloud Ray/Hyper
53,99 €
-26%
MOC 80,99 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -29% Viking Fusion set dámskeho termoprádla, blue/purple
41,99 €
-29%
MOC 64,99 €
Jj, čítal som všetky alebo skoro všetky články a dosť mi to pomohlo. Len stále to nie je celkom ono, niekde robím chybu. Preto som aj sem napísal, že niekto má možno upozorní na nejakú vec, ktorú si neuvedomujem alebo ju prehliadam. No nič, budem jazdiť a skúšať.
ach jaj ... zas nechytajme sa za slovicka, teda perccenta ...
tych 70% som myslel z HRmax ...
ak je Z2 cca 68-83% z LTHR, a u imromana bolo LTHR 185 a HRmax 204, tak mi to vychadza ze LTHR je cca 90% HR max
takze tych 68-83% LTHR = 62-75% HRmax ... odtial cca priemernych 70% HRmax pre "rege" Z2
Mam aj Craft Active Extreme aj Brynje Super Thermo, potim sa vela. Odvod potu od tela sietkou je uplne o inom.
nic z toho co si si domyslela som nenapisal
tak potom si mala reagovat na Gusta, nie na mna ...
V podstate rovnako ako pisali miidlo, volodaj. Teda u mna 0 - 5 Brynje + tenke thermo Craft Active Intensity + Gore Phantom, 5 - 15 bez thermo
Ja som posledne 3 vyjazdy skoncil predcasne lebo som mal totalne premocene nohy a rit. Jazdim podobne ako Imro vo videach - zateplene dlhe termo gate , ktore su akoze trochu odpudive... na tom Sportul Perfomance overshorts ale v tomto mokre je to nafigu.
Rozmyslal som nad niecim takymto: https://www.sportservis.sk/dlhe-nohavice/nohavice-endura-singletrack-trouser-ii-green-forest/
Ale neviem, ci aj to nepremokne.... zas ta verzia MT500 uz je dost draha a nepaci sa mi ten volny strih pri nej. Jazdim XC/trail - intenzivnejsie vyjazdy 30-45km a neviem, ci sa v tom zas nezaparim.
Jo a idealne by bolo aby som sa na konci vyjazdu mohol vyvapkovat, lebo sa bojim, ze zachvilu si upcham sifon na vani
A Singletrack II mam sice iba kratase, ale tie moc vode odpudive nie su.
Najlepsie ist si vyskusat osobne (ked otvoria). A oba prispevky najlepsie presunut do temy oblecenie.