v pomere cena výkon, u mňa vyhrala Marzocchi. celkovo mám rád MZ roky som ich jazdil a potom som prešiel na RS a následne na Fox, ale chcem sa vrátiť na MZ Z1
Mal som možnosť jazdiť Bomber Z2 na Occam M30 a fakt super vidlica - maslový chod, dobrá regulácia pomalej kompresie, akurát trochu ťažítko... za tie peniaze myslím veľmi dobrá alternatíva k FOX a RS. K servisu sa vyjadriť neviem.
Tiež som toho predpokladu, ale fyzicky som to rozobraté nevidel. Nečudoval by som sa, keby to bolo mierne modifikované, aby ľudia do FOXiek nekupovali lacnejšie vnútornosti od Marzochi
Myslím, že tento tlmič používajú najlacnejšie Rhythm, takže cena bude asi rovnaká. MZ má navyše aj nohy z lacnejšieho matrošu. Čím ich ale nechcem dehonestovať, čo som sa viezol na Z2 tak chodila veľmi pekne.
Pekná táto Orbea, trochu škoda, že vzadu plášť šírky 2,35 im ohlodal počas testu farbu na zadnej stavbe. Pri boostovom bicykli je to dosť malá priechodnosť plášťa.
Aj starí aj doba dosť rýchlo pokročila s vývojom. Ja si pamätám tiež 1.95 plášte a vždy sme premýšľali ako si kúpiť a zohnať aspoň 2,25-2,3, že na takých orezávatkach sa zle jazdí v ťažkom teréne. Ale aj XC sa jazdilo na bikoch bez odpruženej zadnej stavby. Takže súhlas, že XC biku vlastne 2,35 vzadu ani nie je treba, len tie terény sa už dosť znáročňujú a treba aj na XC už celkom robustné delo. Nemyslím ani tak na závodné XC, ale aj keď si chceš len tak rekreačne prejsť krajinou, tak treba odolný bike.
Pekná táto Orbea, trochu škoda, že vzadu plášť šírky 2,35 im ohlodal počas testu farbu na zadnej stavbe. Pri boostovom bicykli je to dosť malá priechodnosť plášťa.
Ja jazdím na endure zadok 2,35 a predok 2,5 a to mám 27,5" kolesá a nemenil by som zadok za širší. Jazdím Enduro a Freeride
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mal som možnosť jazdiť Bomber Z2 na Occam M30 a fakt super vidlica - maslový chod, dobrá regulácia pomalej kompresie, akurát trochu ťažítko... za tie peniaze myslím veľmi dobrá alternatíva k FOX a RS. K servisu sa vyjadriť neviem.
160/150 zdvihy, 29"
Bike s dosť vysokymi zjazdovymi ambíciami
https://www.pinkbike.com/news/first-look-fujis-rakan-lt-adds-travel-keeps-weird-suspension.html
https://www.pinkbike.com/news/first-ride-2021-nukeproof-giga.html
a aj tu: https://www.mtb-news.de/news/nukeproof-giga-infos-preise/
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ja jazdím na endure zadok 2,35 a predok 2,5 a to mám 27,5" kolesá a nemenil by som zadok za širší. Jazdím Enduro a Freeride