Kategórie
Bike-tech
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
739 €
MOC 869 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Akcia -17% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
569 €
-17%
MOC 779 €
-25% Rock Machine Catherine 40-29 dámsky bicykel, ružová/červená
779 €
-25%
MOC 1 059 €
-10% Schwalbe Billy Bonkers 26x2.25" Performance plášť, kevlar
26,99 €
-10%
MOC 41,99 €
Akcia -25% Schwalbe MAGIC MARY 26x2.35" Ultra Soft plášť, TLE, kevlar
51,99 €
-25%
MOC 80,99 €
savings Schwalbe Tough Tom 26x2.25" Active K-Guard plášť, drôt
11,79 €
savings
MOC 24,99 €
savings Schwalbe SMART SAM 26x2.10" Performance Addix plášť, drôt
17,59 €
savings
MOC 31,99 €
-20% Schwalbe Billy Bonkers 26x2.10" K-Guard plášť, drôt, bronze
15,90 €
-20%
MOC 23,99 €
savings Schwalbe ROCKET RON 26x2,25" Performance Addix E-25, plášť, TLR, kevlar
22,99 €
savings
MOC 44,99 €
A ako som sa vracal, dole pri závore boli zoradené 3 hasičské a jedno policajné auto, pričom hasiči sa snažili tú závoru otvoriť. Hore v niektorej z tých zruinovaných vojenských budov podľa všetkého niečo horelo, resp. možno ešte aj horí. Bolo tam aj cítiť taký divný zápach, ako keď sa páli guma či plast.
Koliba je na tom možno horšie, ale na Devínskej Kobyle je toho snehu naozaj dosť a ešte stále mierne sneží. Podľa aktuálnej predpovede by mali byť minimálne do nedele, no dosť možno aj výrazne dlhšie celodenné mrazy, takže topenia sa báť nemusíme. Dnes by sa lyže dali obuť už v Dúbravke pri futbalovom štadióne a napr. na asfaltke k základni by sa dalo aj úplne luxusne skejtovať. Som zvedavý, v akom stave to bude zajtra. No ak by náhodou aj nie na lyže, tak na tom utlačenom snehu bude luxusný bajkový pojazd
Hradza podobne /v Petrzalke/.
Dnes po praci som sa motkal neznacenymi trasami popod Gasparskym, smerom na cervenu (asfaltka), potom dolu po asfaltke k Slivovi, dalej udolim Vydrice, modrou pod Bystricku horu od Bystrickeho po zvaznici na BK , odtial chvilu dolu po asfalke kym som nepresiel na "TBK2&3 access road".
Tlacil som len kusok nad Racou a na modrej od udolia Vydrice po Bystricku horu. Inde to bolo v pohode, len miestami to smyklo.
Dokopy som stretol mozno 10-12 kusov srniek, co bolo viac ako ludi.
siel som po asfaltke na B. Kriz. 10cm noveho snehu, na usekoch kde nepreslo auto to bola morda, ale nelutujem.
Dnes som si dal bezky, a uz to bolo na bajk horsie, cesta kade ide bus bola ladova, od sanatoria lepsie, ale kolaje od auta boli ladove, po obede to este zasypal novy sneh, tak davajte pozor.
Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Teplota sa pocas vyjazdu pohybovala okolo prijemnych -10/-11C.
Ozaj, aj dnes som stretol kopu srniek, za Malym Slavinom.
V podhori je ale ladu a ladu - to je trosku o hubu, inak parada