zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Jano - ano, mohli by vlastne sprejazdnit tu buducu planovanu trasu, ktora ma byt definitivna. Ma to ist priblizne od toho slimaka (tociteho zjazdu pre cyklistov z pristavneho mosta) a uz som tam minule videl postavene aj nejake nove konstrukcie, ktore by mohli byt toho sucastou. Tym padom by sa obchadzal vsetok ten bordel, rozbita povodna cyklotrasa a aj ten gravel.
No len bohvie kedy to bude.... moment najdem nejaku schemu
Chodím tade každý deň do roboty, z Prístavného mosta smer Ružinov/Prievoz s tým že vychádzam pri Metrostave. Pri zjazde z Prístavného mosta už vyzerajú byť podjazdy pre cyklotrasu hotové, aspoň hrubá stavba a teraz tam behá bager, asi upravujú podložie pre budúcu cyklotrasu, ak som do dobre pochopil. Minimálne mesiac to hotové nebude, na druhú stranu, ak dajú po 21. marci tvrdý lockdown, zákaz vychádzania na 2 týždne, tak to možno dokončia až tak to bolieť asi nebude. Chápem, nie je to príjemné, na druhú stranu, nikto nechce riskovať, že tam nejaký ťažký mechanizmus zrazí nejakého civila alebo mu padne na hlavu časť konštrukcie či materiálu počas výstavby. Ľudia sú blbí a veľké problémy s tým mali na hrádzi, ako sa stavia ten most, kde napriek označeniu staveniska ak denne za pekného počasia ak nevyhodili 10 blbcov odtiaľ, že tam nemajú čo robiť, tak ani 1. Dokonca aj tu sa istý členovia fóra priznávali k tomu, že nerozumejú značke, tak ju ignorujú, v rýchlosti 30+km/h si nedokážu prečítať text na tabuli že ako ide obchádzka, lebo oni zastavovať nebudú, resp. sa nebudú kvôli tomu vracať 100m, alebo jednoducho, on je cyklista a ostatný sa majú jemu prispôsobiť a podobne argumenty.
Na hradzi policajne manevre. Aj na obratke aj pri hausbotoch. Robia to sofistikovane. Najskor nafotili ludi co sedeli bez rusok pred pivom a potom sa po nich rozdelili. Len slabo som pocul nieco ze 1000€ ale nerozumel som dobre. Vypadalo to vazne nemyslim ze srandovali a bolo ich tam dost. 🙂
urcite ho koli cigarete brali?
a v bufete nemas co sediet, a bez ruska uz toboz ne. ak by si to pivo niekto zobral a odisiel s nim dalej od vsetkych napr dole na tu luku tak nemyslim zeby ho tam riesili. samozrejme ak by tam nesedel s dalsimi ludmi
lebo je to presne o tom, ved len tuto, ved len toto a vysledok vidime
Ja som len zachytil, že je to šofér autobusu a fajčil bez rúška po Mostom SNP na mieste, kde civili nemajú čo robiť, keďže fajčil a nemal rúško a správal sa trocha arogantne, tak ho brali, kvôli tomu, že nemal rúško. Neobhajujem ho, ale zo strany Polície prehnaná akcia, hlavne ak daná hliadka nemala rúška a nasadila si ich tesne predtým podľa nejakých svedkov (neviem overiť) vystúpila z auta. Chodím bikom do roboty, dnes som stretol 3 policajné hliadky, ani jedna nemala rúško a okolo nich prešlo niekoľko ľudí bez rúška, dokonca v jednom prípade stáli na červenej a po prechode prešli 2 ľudia bez rúška a redakcia žiadna.
Jasne, nejaky arogantny trtko dostal co si zasluzil ale treba riesit, ze policajti nemali v aute rusko. Ked konaju su za debilov a ked by boli zalezeni tiez by ste nadavali ... len tak dalej
nejde o to, ked mozu dodrbavat za ruska 2 cudzich ludi co sedia 20 min vedla seba pred bufacom mali by mat rovnaky meter na to ze dvaja ludia sedia spolu niekolko hodin v aute a tiez nemaju ruska.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No len bohvie kedy to bude.... moment najdem nejaku schemu
btw ten iduci cyklista vyzera jak keby mal obleceny tyvek
a v bufete nemas co sediet, a bez ruska uz toboz ne. ak by si to pivo niekto zobral a odisiel s nim dalej od vsetkych napr dole na tu luku tak nemyslim zeby ho tam riesili. samozrejme ak by tam nesedel s dalsimi ludmi
lebo je to presne o tom, ved len tuto, ved len toto a vysledok vidime
Nie je to tak :
https://www.cas.sk/clanok/1096022/internetom-sa-siri-sprava-o-nespravodlivom-zadrzani-vodica-mhd-ktory-fajcil-pocas-prestavky-policia-reaguje/?AT=wgt.hp_hp-najcitanejsie-24.c.x...B.