Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
scarinko: treba ale pocitat, ze ta cena je prehazka + radenie (lanko,bowden je zanedbatelna cena) .. napr. pri XTR znamena skoro 300e. Pri deore asi 65e Pri SRAM GX cca 150e, pri X01 asi 320e (AXS X01 stoji 600e). Inak dost dobre nechapem cenu 35e vs 135e GX / X01 radenie.
Jo a bonus je free apka do mobilu
lubo.k: asi som prehliadol, alebo sa to zmenilo, netusim .. hej, pise aj mne 16.12
gusto0: coze ? 65e ? to dako podrazelo, docela dost .. ale pozeram teraz 12sp retaze a nevychadzam z uzasu .. fakt sa oplatia
S haluzami si GX poradi, ma ocelovu klietku. Ale sroub, ktorym sa pripaja klietka, ten veru neviem /videl som demolaciu a teda .. ehm/ . Shimano ho ma mysim masivnejsi... AXS ho ma stale imho nedostatocny.
scarinko: treba ale pocitat, ze ta cena je prehazka + radenie (lanko,bowden je zanedbatelna cena) .. napr. pri XTR znamena skoro 300e. Pri deore asi 65e Pri SRAM GX cca 150e, pri X01 asi 320e (AXS X01 stoji 600e). Inak dost dobre nechapem cenu 35e vs 135e GX / X01 radenie.
Od 2017 mam XT prehadzku za 45 ojro plus radenie za 15 ojro a mozno sa budes divit ale stale to ide od namontovania bez servisu.
Kliknem a preradi. A hlavne, ked to ulomim tak nepridem o polovicu vyplaty ?
je inak tvarovana, niektorym to vyhovuje lepsie /z nejakej recenzie sa mi mari, ze lepsia pre mensie prsty/ .. asi len vyskusat, mne tato povodna pride divna, aj ked radi sa mi s nou ok
Od 2017 mam XT prehadzku za 45 ojro plus radenie za 15 ojro a mozno sa budes divit ale stale to ide od namontovania bez servisu. Kliknem a preradi. A hlavne, ked to ulomim tak nepridem o polovicu vyplaty ?
ja som uz 200e prehazku vo vyplete mal /nastastie ma tolko nestala a klietka bola cisto z karbonu, tak mi nezrusilo vyplet/. Prehazku by si nemal rozbit, klietku zdemolovat mozes aj u inej, vymenis (akurat teda lacna neni asi ani u gx, u shimana sa oplati cela nova asi). Vyhoda axs je, ze mozes radit z gauca
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skor podrazdit nakupne nerozhodnych
AnitaCok:
AnitaCok:
Mne tam pise 16,12€😀
gusto0: coze ? 65e ? to dako podrazelo, docela dost
S haluzami si GX poradi, ma ocelovu klietku. Ale sroub, ktorym sa pripaja klietka, ten veru neviem /videl som demolaciu a teda .. ehm/ . Shimano ho ma mysim masivnejsi... AXS ho ma stale imho nedostatocny.
AnitaCok:
Je to nieco take ze must have?
Od 2017 mam XT prehadzku za 45 ojro plus radenie za 15 ojro a mozno sa budes divit ale stale to ide od namontovania bez servisu.
Kliknem a preradi. A hlavne, ked to ulomim tak nepridem o polovicu vyplaty ?
Ta páčka nie je must have, ale mne sa s nou radí na axsku lepšie ako s pôvodnou.
https://r2-bike.com/SHIMANO-SLX-Chain-CN-M7100-12-speed-116-links-with-Chain-Connector
...a prave pozeram ze aj tu v shope su uz dostupne takze keep paniku ?
Momentalne 3ks je mozne objednat
https://www.alza.sk/sport/topeak-naradie-ratchet-rocket-lite-dx-20-funkcii-d5808369.htm
je inak tvarovana, niektorym to vyhovuje lepsie /z nejakej recenzie sa mi mari, ze lepsia pre mensie prsty/ .. asi len vyskusat, mne tato povodna pride divna, aj ked radi sa mi s nou ok
ja som uz 200e prehazku vo vyplete mal /nastastie ma tolko nestala a klietka bola cisto z karbonu, tak mi nezrusilo vyplet/. Prehazku by si nemal rozbit, klietku zdemolovat mozes aj u inej, vymenis (akurat teda lacna neni asi ani u gx, u shimana sa oplati cela nova asi). Vyhoda axs je, ze mozes radit z gauca
aha .. ale to som pisal cenu radenie + prehazka