Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
savings Rex Chain Cleaner čistiaci prostriedok na reťaz
od 14,19 €
savings
MOC 22,99 €
-17% Weldtite Silicone Protect & Polish Spray mazací, leštiaci a voskovací silikónový olej, 500 ml
9,99 €
-17%
MOC 12,99 €
Akcia -19% Cyclon Bike Care BIKE CLEANER odstraňovač nečistôt, 500 ml
10,49 €
-19%
MOC 12,99 €
Doma mame vsetky mozne rozmery, 29, 27,5, 26, 24 ? ... a kedze zena bikuje najmenej tak ide na stenu?
Boxerky
Mohol by si hodit foto aj zozadu? Na nete som nikde nenasiel a xcel by som vediet, ze ci clovek nesedi na sietke 😁
....
Jak nepasuje? Ved je to za pedal.Tam zavesis bars aky bicykel.Snad aj babetu.
Sedíš aj nesedíš,ten pás látky ide spredu dozadu, čiže je to celé ním predelené. Sú dlhšie ako bežné boxerky, v zime používam "arctic" verziu v kombinácii s merino boxerkami
Jaj.Mas idealnu sancu vymysliet nejaky zlepsovak
He zo zadu je jen pas cez ric
Dufam ze ma nebloknu...ked tak tak len zmazte prispevok
tie žlaby dávať netreba.. ja mám len háky a pohoda.. akurát neni to tak blbuvzdorné a keby dakoho napadlo do toho džubať alebo na bike dačo zavesiť mohol by sa pretočiť
akurát sa treba zmieriť so zadrbanou stenou
Asi ani ja nerozumiem.....ved tie podlozky si das kde chces vertikalne aj horizontalne ci to je spojene? apropo pouzivam podobny drziak neznackovy a pod kolesa som dal "uholnik" ci ako sa to vola a cele ma to vyslo na 7eur a drzi to rovnako
Aha no ok tak staci prikupit z hornbachu jeden uholnik za 0,8Eur (pripadne dva) a policky nastavit na 29 bike a uholniky mezi to